28 Οκτ 2016

Κόβουν και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Λεφτά θα πηγαίνουν μόνο σε λαθρομετανάστες όχι σε Έλληνες

Κόβουν και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Λεφτά θα πηγαίνουν μόνο σε λαθρομετανάστες όχι σε Έλληνες

Νέα ψυχρολουσία για την κυβέρνηση, καθώς η τρόικα απέρριψαν το σχέδιό της για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών εξέφρασαν την άποψη ότι το εν λόγω σχέδιο, που προβλέπει μεταξύ άλλων μεταφορά πόρων από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης και περιορισμό του ύψους των επιδομάτων, δεν είναι βιώσιμο. Το απέρριψαν χωρίς δεύτερες σκέψεις και τόνισαν ότι για να εξοικονομηθούν τα περίπου 870 εκατομμύρια ευρώ και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα, πρέπει να γίνουν νέες περικοπές στο Ασφαλιστικό.

Αυτό σημαίνει πρακτικά νέες περικοπές στις συντάξεις ή στην καλύτερη περίπτωση μη εφαρμογή της ρήτρα ανάπτυξης που συνεπάγεται και «πάγωμα» των συντάξεων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης μια από τις προτάσεις των δανειστών, που έπεσαν στο τραπέζι, είναι και οι περικοπές στις φοροελαφρύνσεις, με πρώτη και καλύτερη τη μείωση του αφορολόγητου.

Το θέμα του προγράμματος του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης δεν έχει κλείσει, καθώς η κυβέρνηση αναμένεται να προσέλθει με νέα πρόταση. Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί την «κορωνίδα» του νέο προνοιακού χάρτη που θέλει να εφαρμόσει το Μαξίμου και μάλιστα εντός των επόμενων δύο μηνών, προβλέπεται να επεκταθεί σ όλη την χώρα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κόβουν και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Λεφτά θα πηγαίνουν μόνο σε λαθρομετανάστες όχι σε Έλληνες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats