«ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ]
«ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κυκλοφοριακή συμφόρηση προκάλεσε «αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο» σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Ένας «ιπτάμενος δίσκος» που έκανε την εμφάνιση του στους ουρανούς της πόλης Guangzhou στην Κίνα με τους οδηγούς να σταματάνε τα αυτοκίνητα τους και να βγαίνουν να καταγράφουν το αντικείμενο.

Το περίεργο βίντεο δείχνει έναν οδηγό να σταματάει πίσω από δεκάδες σταματημένα αυτοκίνητα και πολλοί άνθρωποι να κοιτάζουν και να καταγράφουν σε κάμερες και κινητά ένα παράξενο σκοτεινό αντικείμενο στον ουρανό.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Guangzhou της Κίνας τον Απρίλιο, αλλά μόλις τώρα έγινε «διάσημο» στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας το στο YouTube και ο ανεξάρτητος «ερευνητής» και blogger Scott C Waring, λέγοντας ότι: «Αυτό είναι ένα φανταστικό παράδειγμα ενός μεγάλου ΑΤΙΑ πάνω από την Κίνα» πιστεύοντας ότι το βίντεο είναι πραγματικό, όπως βεβαίως και το ιπτάμενο αντικείμενο.

Αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη με αυτόν.Ένας χρήστης του YouTube, ο Maverick έγραψε: «Είναι αστείο να βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους να βιντεοσκοπούν το αντικείμενο, αλλά να υπάρχει μόνο αυτό το βίντεο στο YouTube.»Ένας άλλος έγραψε με πιο κωμική διάθεση: «Μοιάζει με διαφήμιση, οι άνθρωποι να δείχνουν τα τηλέφωνά τους σε όλη τη χώρα.»,ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πολύ ψεύτικο. Όταν η κάμερα αναπηδά στην αρχή του βίντεο, παράλληλα αναπηδά και το ΑΤΙΑ. Προφανώς είναι ένα σκουπίδι στον φακό.».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications