8 Οκτ 2016

«ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

«ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κυκλοφοριακή συμφόρηση προκάλεσε «αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο» σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Ένας «ιπτάμενος δίσκος» που έκανε την εμφάνιση του στους ουρανούς της πόλης Guangzhou στην Κίνα με τους οδηγούς να σταματάνε τα αυτοκίνητα τους και να βγαίνουν να καταγράφουν το αντικείμενο.

Το περίεργο βίντεο δείχνει έναν οδηγό να σταματάει πίσω από δεκάδες σταματημένα αυτοκίνητα και πολλοί άνθρωποι να κοιτάζουν και να καταγράφουν σε κάμερες και κινητά ένα παράξενο σκοτεινό αντικείμενο στον ουρανό.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Guangzhou της Κίνας τον Απρίλιο, αλλά μόλις τώρα έγινε «διάσημο» στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας το στο YouTube και ο ανεξάρτητος «ερευνητής» και blogger Scott C Waring, λέγοντας ότι: «Αυτό είναι ένα φανταστικό παράδειγμα ενός μεγάλου ΑΤΙΑ πάνω από την Κίνα» πιστεύοντας ότι το βίντεο είναι πραγματικό, όπως βεβαίως και το ιπτάμενο αντικείμενο.

Αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη με αυτόν.Ένας χρήστης του YouTube, ο Maverick έγραψε: «Είναι αστείο να βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους να βιντεοσκοπούν το αντικείμενο, αλλά να υπάρχει μόνο αυτό το βίντεο στο YouTube.»Ένας άλλος έγραψε με πιο κωμική διάθεση: «Μοιάζει με διαφήμιση, οι άνθρωποι να δείχνουν τα τηλέφωνά τους σε όλη τη χώρα.»,ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πολύ ψεύτικο. Όταν η κάμερα αναπηδά στην αρχή του βίντεο, παράλληλα αναπηδά και το ΑΤΙΑ. Προφανώς είναι ένα σκουπίδι στον φακό.».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications