16 Οκτ 2016

Η απάντηση του Λαζόπουλου στον Κυριάκο για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στη Βουλή

Η απάντηση του Λαζόπουλου στον Κυριάκο για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στη Βουλή

«Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ ακόμα» ανέφερε ο παρουσιαστής σε υστερόγραφο άρθρου που δημοσίευσε στο σάιτ του

Με ένα υστερόγραφο σε κείμενο που δημοσίευσε στο σάιτ του με τίτλο «Αποποιούμαι» επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε για εκείνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Αναφέρθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, στη Βουλή, στο πρόσωπο μου δείχνοντας την ενόχληση του για την παρουσία μου στην ιδιωτική τηλεόραση, έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι εξαιρώντας με από το σύνολο, στην πραγματικότητα εξέθεσε το σύνολο. Είπε δηλαδή ότι όλοι οι άλλοι τον υπηρετούν κι εγώ ακόμα απροσκύνητος.

Παρά τις απειλές κύριε Μητσοτάκη. Αχ! Κύριε Μητσοτάκη στη χώρα αυτή γεννήθηκε ο Αριστοφάνης. Δεν τον μάθατε στο Χάρβαρντ, αλλά είναι στη φύση του Έλληνα η σάτιρα και είναι στη φύση του ανήμπορου πολιτικού να βρίζει όποιον του βάζει αληθινό καθρέφτη μπροστά στα μούτρα του», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος για να καταλήξει:«Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ ακόμα. Ίσως στο επόμενο ΚΕΕΛΠΝΟ να με εντάξετε και μένα μέσα να ησυχάσετε!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η απάντηση του Λαζόπουλου στον Κυριάκο για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στη Βουλή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats