8 Οκτ 2016

WikiLeaks: Η Κλίντον προμήθευε με όπλα το ισλαμικό κράτος (ISIS)

WikiLeaks: Η Κλίντον προμήθευε με όπλα το ισλαμικό κράτος (ISIS)

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας με τις πιο υψηλού προφίλ αποκαλύψεις WikiLeaks ο Julian Assange είπε ότι έχει αποδείξεις που συνδέουν την Δημοκρατική υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον με την απαγορευμένη ομάδα στην Ρωσία ISIS.

Αυτό αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα « The political insider»

Σύμφωνα με τον Assange , η Κλίντον όχι μόνο ήταν σε επαφή με τους τρομοκράτες, ενώ υπηρετούσε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά είχε επιτρέψει την αποστολή αμερικανικών όπλων προς το Κατάρ, όπου ήδη παραδόθηκαν στους αντάρτες της Λιβύης για να ανατρέψουν τον Μουαμάρ Καντάφι.

Και με αυτό η πολιτικός , σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν σταμάτησε. Την εργασία αυτή στη Λιβύη, η Κλίντον φέρεται να προσπάθησε να εφαρμόσει και με το καθεστώς στη Συρία. Αυτή έστειλε στον επικεφαλής των τρομοκρατών τα όπλα του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών και χρήματα τα οποία έπρεπε να συμβάλουν στην ανατροπή του Μπασάρ αλ-Άσαντ. Ωστόσο, η ίδια η Κλίντον για το 2013, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς ενόρκως.References The Political Insider. ( http://www.thepoliticalinsider.com/wikileaks-confirms-hillary-sold-weapons-isis-drops-another-bombshell-breaking-news/ )

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

WikiLeaks: Η Κλίντον προμήθευε με όπλα το ισλαμικό κράτος (ISIS)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Η ασθένεια της σκύλαρι μήπως είναι η kuru : http://bioneurologics.gr/astheneies/nevrologia/psyxiatrikh-egkefalos-toksikes-prwteines/einai-arrostia-kuru/
Ασθένεια που προκύπτει από κανιβαλισμό;
Που σημαίνει ότι συμμετέχει σε "περίεργες" τελετές;

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats