Για ποιο μεγάλο γεγονός προετοιμάζουν οι "Μεγάλες Δυνάμεις" τους λαούς;
Για ποιο μεγάλο γεγονός προετοιμάζουν οι

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι διάφορες προετοιμασίες των "Μεγάλων Δυνάμεων" του κόσμου για κάτι μεγάλο που πρόκειται να συμβεί σύντομα και θα αλλάξει άρδην τη ζωή των ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

Η αρχή είχε γίνει από την...φιλήσυχη και ασφαλή Γερμανία, όπου τον περασμένο Αύγουστο η κυβέρνηση της χώρας είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προέτρεπε στους πολίτες να μαζεύουν τρόφιμα και προμήθειες μεγάλης διάρκειας. Κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη χώρα έχει να γίνει από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Επίσης στη Ρωσία προ ολίγων ημερών, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι αρχές είχαν ενημερώσει τους πολίτες των μεγάλων αστικών κέντρων για την ακριβή τοποθεσία πυρηνικών καταφυγίων, με περισσότερους από 40 εκατομμύρια πολίτες να συμμετέχουν. Παράλληλα την ίδια περίοδο λάμβανε χώρα μία από τις μεγαλύτερες ασκήσεις πυρηνικής ετοιμότητας του ρωσικού στρατού, συγκεντρώνοντας τους φακούς ακόμη και των δυτικών ΜΜΕ.

Τελευταίες έρχονται οι ΗΠΑ, οι οποίες βρίσκονται ένα βήμα πριν τη γενική αποσταθεροποίηση. Ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα είχε προειδοποιήσει τον περασμένο Ιούνιο για μία ενδεχόμενη μεγάλη (φυσική;) καταστροφή.

Ωστόσο το πράγμα δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πριν λίγες μέρες ένα περίεργο διάταγμα βγήκε στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ εφιστά την προσοχή στους Αμερικανούς για διάφορα "επικίνδυνα διαστημικά φαινόμενα" που ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να χτυπήσουν τη γη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νέα Τάξη διασπείρει τον τρόμο ανάμεσα στα πλήθη, προειδοποιώντας τα για κάτι που είναι αναπόφευκτο.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αν πιστεύουν ότι πρόκειται να συμβεί κάποιο μεγάλο γεγονός με καταστροφικές συνέπειες σε μεγάλο τμήμα του πλανήτη, αυτό εξηγεί αφ' ενός και ως ένα βαθμό τις στημένες λαθροεισβολές στην Ελλάδα και Ευρώπη που γίνονται προκειμένου να 'συνηθίσουμε' κάτι που θα γίνει σε μεγάλη κλίμακα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Και οι αρχαιότερες ήπειροι, η Ελλάδα και έπειτα η γηραιά ήπειρος Ευρώπη είναι εκείνες που επηρρεάζονται το λιγότερο από μεγάλα (κοσμογονικά) γεγονότα. Αν π.χ. αρχίσει να αναδύεται μία νέα ήπειρος το πιθανότερο αυτό να γίνει κάπου στα όρια της Παγαίας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, είτε στον Ειρηνικό Ωκεανό, είτε στην Ανταρκτική είτε στον Αρκτικό κύκλο είτε και στα όρια της Σιβηρίας (Ουράλια - Καύκασος - Θιβέτ). Αν φερ ειπείν αρχίσει να αναδύεται μία νέα 'Μικρά Ασία' στον Ειρηνικό, θα επηρέαζε όλο τον πλανήτη αλλά κάπως λιγότερο την Ελλάδα. Μία τέτοια τροπή βέβαια θα σήμαινε αργά ή γρήγορα το τέλος του σιδηρού γένους. Μήπως άρχισαν να γεννιούνται βρέφη με γκρίζα μαλλιά;

Ανώνυμοςείπε...

δεν θελω να το βγαλεις ο φοβος και οι απειλες κατα των παιδιων μου με εκαναν να αποσυρθω σε μια ακρη,να κλεβω σημα για να μην μπορει ευκολα να με βρουν και να αλλαζω διαρκως πολης <> στο νετ,μπορει να εισαι και εσυ απο <> μπορει παλι να με παρεις για ηλιθιο η τρελο,αλλα και ποιος που ξερει αληθειες δεν ειναι <>? Η αληθεια ειναι μια και ισως καποτε θυμηεθεις αυτο το μεηλ,οτι και να εχουν στο μυαλο τους τα <> οπως και να θελουν να παρουν αυτην την γη μοναχα στα ονειρα τους θα γινει,τωρα ειναι ανταρτικο με επιλεκτικες ηττες,στην πραγματικη μαχη θα ειναι αλλιως.
Αν δεν εισαι απο <,αυτους>> που εντεχνα και καλοδουλεμενα,για ευκολος κατανοητους λογους,λενε οτι και εσυ για να βρουν λαυρακια,τοτε κρατα γερα και δωσε αληθειες οπως τοσο καιρο σε διαβαζω να λες,οχι δεν ειμαι απο <> ουτε εγω που πολυ ευκολα μπορεις και εσυ να αναρωτηθεις.
Ισως καπου καποτε τα πουμε και σιγουρα δεν θα ειναι σε καποιο καφε φιλοσοφοντας μπουρδες.
καλη τυχη.
bluEangel

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications