7 Οκτ 2016

Για την Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού - Τι λέει η οικιακή βοηθός

Για την Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού - Τι λέει η οικιακή βοηθός

«Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω», δηλώνει η Ουκρανή, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κουκουλοφόρους - Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι μετάλλια, συλλογή με νομίσματα και κοσμήματα

Στόχος ληστών έπεσε τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει στα Πατήσια, ο εκ των πρωταιτίων της Χούντας των Συνταγματαρχών, Στυλιανός Παττακός. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

Η είσοδος της κατοικίας του Στυλιανού Παττακού

Η είσοδος της κατοικίας του Στυλιανού Παττακού

Συγκεκριμένα, στις 4:00, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του Στ. Παττακού.

Η γυναίκα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές μίλησε στο protothema.gr. «Άκουσα κάποιο θόρυβο και σηκώθηκα από το κρεβάτι, ξαφνικά βρέθηκα με τρεις κουκουλοφόρους. Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από το σοκ. Ευτυχώς που ο κ. Παττακός κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε κάτι. Αργότερα όταν έφυγαν ανακάλυψα πως είχαν πάρει κοσμήματα, νομίσματα και κάποια μετάλλια του κ. Παττακού».

Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Για την Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού - Τι λέει η οικιακή βοηθός
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications