7 Οκτ 2016

Μαζικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τουρκικά μαχητικά στη βόρεια Συρία – Χτυπούν στόχους αδιακρίτως (βίντεο)

Μαζικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τουρκικά μαχητικά στη βόρεια Συρία – Χτυπούν στόχους αδιακρίτως (βίντεο)

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν τις τελευταίες ώρες αδιακρίτως στόχους στη βόρεια Συρία, ισχυριζόμενοι ότι κτυπούν το Ισλαμικό Κράτους στα τουρκοσυριακά σύνορα στο πλαίσιο της στρατιωτικής εισβολής.

Από τις αεροπορικές αυτές επιδρομές καταστράφηκαν 15 κτίρια που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές, όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι. Ωστόσο, βασικός στόχος, όπως αναφέρεται από το στρατόπεδο του Μπαράρ άλ Άσαντ ήταν ο Συριακός Στρατός και θέσεις του, όπως επίσης και οι δυνάμεις των Κούρδων ανταρτών.

Τα περι επιχειρήσεων σε βάρος του ISIS είναι απλά για «εξωτερική» κατανάλωση, αφού όλοι γνωρίζουν πώς η Τουρκία ήταν αυτή που ενίσχυσε, εξόπλισε και συνεχίζει να στηρίζει τον ISIS στη Συρία και στο Ιράκ, θέλει την ανατροπή του Άσαντ και την εξολόθρευση των Κούρδων.

Στους βομβαρδισμούς -στους οποίους σκοτώθηκαν τρεις τζιχαντιστές- συμμετέχουν και αεροσκάφη της διεθνούς συμμαχίας υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ. Έγιναν δε με την ανοχή της Ρωσίας, η οποία είναι αυτή που έχει τον έλεγχο της περιοχής, αν και όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα μία κόντρα των δύο μεγάλων δυνάμεων, η οποία εξελίσσεται και μπορεί να φτάσει στα άκρα με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η μεγάλη συγκέντρωση ρωσικών ναυτικών δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο, ανοιχτά της Συρίας, η προβολή των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 και S-400 και η ρητορική των Αμερικανών για τα πυρηνικά δείχνει πώς υπάρχει η κατάσταση μπορεί να εκτραπεί ανά πάσα στιγμή. Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε επίσης πώς εννέα αντάρτες που είχαν την υποστήριξη της Τουρκίας, σκοτώθηκαν χθες σε πολεμικές συγκρούσεις στη Συρία, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 32.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μαζικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τουρκικά μαχητικά στη βόρεια Συρία – Χτυπούν στόχους αδιακρίτως (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats