21 Οκτ 2016

Χρήστος Παππάς προς κυβέρνηση: Είστε της σφαλιάρας στο εξωτερικό και σταλινίσκοι στο εσωτερικό - (Βίντεο)

Χρήστος Παππάς προς κυβέρνηση: Είστε της σφαλιάρας στο εξωτερικό και σταλινίσκοι στο εσωτερικό - (Βίντεο)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών σχετικά με ενέργεια εθνικής μειοδοσίας από την απουσία ελληνικής Σημαίας σε συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας.

Ο βουλευτής τόνισε ότι ο Τσίπρας εκλήθη από τον Ερντογάν σε τουρκικό χώρο στην Νέα Υόρκη και πήγε ως εκφραστής μιας «ραγιάδικης» πολιτικής, ενώ υπήρχαν ανερτημένες μόνο τουρκικές σημαίες, την στιγμή που θα έπρεπε να υπάρχει και η ελληνική. Στις συναντήσεις, δε, του Πρωθυπουργού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με εκπροσώπους εχόντων μη ομότιμη σχέση, υπήρχαν σημαίες και των δύο κρατών.

Η απουσία ελληνικής Σημαίας ενισχύει το κύρος του τουρκικού κράτους εις βάρος της Πατρίδος μας. Επίσης, ένα ακόμα μείζον θέμα είναι ο διορισμός μόνιμου ιμάμη στην Αγία Σοφία. Ποια είναι η ελληνική θέση επί του ζητήματος; Τελικά, η Τουρκία είναι χώρα σύμμαχος και φίλη, όπως θεωρεί το υπουργείο Εξωτερικών ή απειλή, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Αμύνης;

Ο υφυπουργός εξωτερικών, κ. Αμανατίδης απέφυγε να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα του βουλευτή, λέγοντας ότι πρέπει να επανακατατεθούν έτσι ώστε να μπορούν οι αρμόδιοι υπουργοί να έρχονται προετοιμασμένοι!

Στην δευτερολογία του ο κ. Παππάς επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση στο σύνολό της είναι κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας, γι’ αυτό και ο Ερντογάν έχει αποθρασυνθεί και εκμεταλλεύεται την παντελή ανυπαρξία εθνικής αντίδρασης ζητώντας αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης, δημοψήφισμα στη Θράκη, με λίγα λόγια ονειρεύεται προσάρτηση της Θράκης μας στην Τουρκία.

Οι αντιδράσεις του υπουργείου Εξωτερικών ήταν χλιαρές, καθώς εξέδωσε ένα διορθωτικό δελτίο Τύπου στις δηλώσεις Ερντογάν, ενώ το δεύτερο μήνυμα της Πρεσβείας εστάλη με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου.Η τουρκική επιρροή στραγγαλίζει την Ελλάδα, την στιγμή που έχουμε μια πλήρη ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας σε εξέλιξη, που επιβαρύνεται από την δημιουργία πολλών τζαμιών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση της σφαλιάρας στο εξωτερικό και μια κυβέρνηση σταλινίσκων στο εσωτερικό.

Παρά τις πιέσεις του κ. Παππά να απαντήσει ο υφυπουργός στα καίρια ερωτήματά του, ο κ. Αμανατίδης δεν απάντησε απολύτως τίποτα. Ο κ. Παππάς τελείωσε τον λόγο του λέγοντας «Κ. Αμανατίδη, γλυκιά η καρέκλα, γλυκύτερον εστί η Πατρίς».

xryshaygh.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Χρήστος Παππάς προς κυβέρνηση: Είστε της σφαλιάρας στο εξωτερικό και σταλινίσκοι στο εσωτερικό - (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageφοίνιξ..ςς..

Όλοι ή ουσία του άρθρου που δημοσιευσες είναι στο τέλος του κειμένου....δεν απάντησε τίποτα!!. ωραία τα είπε ΚΑΙ !!,ουσία αποτέλεσμα? Εκεί μέσα από της πολλές ομιλίες έχουν πάθει ανοσία ή μήπως θηχτικαν αυτή τώρα μετά την ομιλία παππά?

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats