7 Οκτ 2016

ΑΣΦΥΞΙΑ! Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση η Ελλάδα - Τώρα έρχονται και από τον Έβρο...

ΑΣΦΥΞΙΑ! Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση η Ελλάδα - Τώρα έρχονται και από τον Έβρο...

Παρά τα κλειστά σύνορα (μιλάμε για αυτά της εξόδου από τη χώρα, της εισόδου είναι… ορθάνοιχτα), η Ελλάδα είναι σταθερά πρώτη στην Ευρώπη στην λαθρομετανάστευση (και στην ανεργία…).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), από τις αρχές του έτους έως την 1η Οκτωβρίου, αφίχθησαν στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης 167.074 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι, στην Ιταλία 132.069, στην Ισπανία 3.804 και στην Κύπρο 28.

Συνολικά στην Ευρώπη, από τις αρχές του 2016 έως τις 2 Οκτωβρίου, έχουν καταφτάσει 320.533, εκ των οποίων οι 302.975 μέσω θαλάσσης και οι 17.558 μέσω χερσαίων συνόρων.

Οι ροές προς την Ελλάδα είναι συνεχώς ανοδικές, καθώς από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου έφτασαν 549 «προσφυγάκια», ενώ από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 779, αριθμός αυξημένος κατά 42%.

Τέλος, έως τις 29 Σεπτεμβρίου, 3.502 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη, θυσία στον αδίστακτο Μολώχ της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης!Το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι! 304 λαθρομετανάστεςεισήλθαν παράνομα στην χώρα, οι 214 από τον Έβρο!

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει… κατανόηση των τούρκων δουλεμπόρων για τους δοσιλόγους των Αθηνών και υπόγειες διασυνδέσεις; Αφού, λοιπόν, γέμισαν ασφυκτικά τα νησιά και οι λακέδες της Μέρκελ αντιμετωπίζουν προβλήματα στα νησιά, οι… μπερεκέτηδες τουρκαλάδες στέλνουν τα πολλά «προσφυγάκια» από τα ανοιχτά σύνορα του Έβρου.

Έτσι, το τελευταίο 24ωρο μας… προτίμησαν συνολικά 304 «προσφυγάκια», εκ των οποίων τα 214 πέρασαν από τον Έβρο. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πέρασαν «μόνο» 90 «προσφυγάκια», 88 στην Χίο και 2 στην Κω, ενώ σε Λέσβο και Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές.Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο αριθμός των ευρισκομένων στη Λέσβο είναι 5.389, στη Χίο 4.126 και στη Σάμο 1.325 και συνολικά στα τρία νησιά του βορείου Αιγαίου φτάνουν τους 10.840.

eleysis-ellinwn
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΣΦΥΞΙΑ! Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση η Ελλάδα - Τώρα έρχονται και από τον Έβρο...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications