Wikileaks emails λένε ότι το Βατικανό έχει αποδείξεις εξωγήινης ζωής ! αυτο δεν έγινε θέμα οπως με την Χίλαρι Κλίντον !!!
Wikileaks emails λένε ότι το Βατικανό έχει αποδείξεις εξωγήινης ζωής

Οι αποκαλύψει από τις δημοσιεύσεις των μηνυμάτων email από το Wikileaks ,συνεχίσει να προσθέσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες του κόσμου εχουν κρύψει πληροφορίες εξωγήινης ζωής απο το ευρύ κοινό.

Μεταξύ των emails που δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων είναι αυτή που δείχνει ότι το Βατικανό έχει απόκρυψη πληροφορίες σχετικά με εξωγήινη νοημοσύνη κάπου αλλού στο σύμπαν, και δεν έγινε θέμα ντόρος γύρο απο αυτο απο τα έγκυρα μέσα μαζικής καταστολής και πλυσης εγκεφάλου,πάρα μονο οτι άφορα την Χίλαρι Κλίντον .Αυτή η αποκάλυψη βασίζεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της 18ης Ιανουαρίου του 2015, ο πρώην αστροναύτης Edgar Mitchell με τον John Podesta, κορυφαίος σύμβουλος για το Δημοκρατικό Κόμμα και διευθυντής για το 2016 στην προεδρική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Στο e-mail, Edgar Mitchell ζήτησε συνάντηση με τον Podesta και έναν συνάδελφο του για να συζητήσουν για γνώση της Καθολική Εκκλησία για την εξωγήινη νοημοσύνη και την ιδανική πηγή ενέργειας που εχουν εξωγήινοι: Είναι επείγον να συμφωνήσουμε σε μια ημερομηνία για να συναντηθούμε για να συζητήσουμε για την ενέργεια και το σημείο μηδέν "Zero-point energy (που ειχαν ανακαλυψει και οι ναζι πρωτοπόροι)" το συντομότερο. Ο συνάδελφός μου που ειναι Καθολικός Terri Mansfield να είναι εκεί επίσης, για να μιλήσουμε σχετικά με την γνώση του Βατικανού στο θέμα εξωγήινοι..

Το ίδιο το Βατικανό υπήρξε ο τόπος αρκετών  θεάσεων UFO

Το ίδιο το Βατικανό υπήρξε ο τόπος αρκετών θεάσεων UFO.
Ο συνάδελφος που αναφέρεται o Mitchell είναι ένας λομπίστας και συνήγορος για αυτό που περιγράφεται ως βίαια εξωγήινα όντα στο σύμπαν μας, και διευθύνει το "alien intelligence evidence", μια ειδική ομάδα που επιδιώκει να εκπαιδεύσει τους νομοθέτες και ηγέτες του κόσμου σχετικά με τις υποσχέσεις σε ειρηνικά εξωγήινα όντα.

Ο πρώην αστροναύτης Edgar Mitchell. Μετά τη συνταξιοδότησή του από τη NASA, αποκαλύπτει ανοιχτά την πεποίθησή του ότι υπάρχουν εξωγήινοι και έχουν επισκεφτεί τη Γη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εξωγήινη νοημοσύνη που έχει επίγνωση της ανθρωπότητας και θέλει να μας δώσει μια πηγή καθαρής ενέργειας που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια: "Έχουμε εκπαιδεύσει τους ανθρώπους μας για την εξωγήινη νοημοσύνη, από το σύμπαν, του οποίου η αποστολή είναι να συνεργαστεί με επιστήμονες μας για αυτήν την ενεργεία γνωστη ως Zero-point energy ".

Μετά από όλα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει την υπαρχή εξωγήινης ζωής, και πολλά άλλα,οπως και το Βατικανό γνωρίζει με σίγουρα οτι υπάρχουν εξωγήινα όντα. Δεδομένου ότι ο υποψήφιος για την προεδρία της Χίλαρι Κλίντον έχει κάνει δηλώσεις για την μυστική γνώση των UFO και την περιοχή 51, αυτό θα μπορούσε να κανει μια στροφή για την εξωγήινη ζωή για το ευρύ κοινό τουλάχιστον.

Όσοι δεν γνωρίζουν σχετικά με την "λευκη" ελεύθερη ενεργεία η ενέργεια Vril η "οργόνη", μπορουν να ανατρέξουν εδω ΜΑΡΊΑ ORSIC .Ο φυσικός Βίλχελμ Ράιχ, για την ενέργεια Vril, είπε οτι ήταν δυνατό, μέσα από την κοσμική ενέργεια, να δημιουργήσει σύστημα προώθησης για ιπτάμενους δίσκους, αυτή την ενέργεια λέγετε και "οργόνη",η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από την δύναμη Vril. Υπενθυμίζω οτι ηταν και αυτός ένας λόγος που οι εβραιομασονοι κήρυξαν πόλεμο στην Ναζιστική Γερμανία παράδεισος για όσους ξερουν αληθινή ιστορία!!και ακομα και μετα απο 80 χρονιά μέρα νύχτα κανουν προπαγάνδα! η αλήθεια :Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία! για όσους δεν ειναι "μολυσμένοι"!δεν με ενδιαφέρουν οι ιδεολογικές σας ηλιθιότητες!παραδέχεστε δλδ οτι ειστε προβατα του εκάστοτε δόγματος?, τωρα πως εχουν καταφέρει να θεωρούν καθε υγιές μυαλό ναζιστή και φασίστα ειναι άλλο θέμα!

Γερμανία επι Χίτλερ :Ο κινητήρας αντι-βαρύτητας ήταν ένα "δώρο" για να κάνει τεράστιο άλμα η ανθρωπότητα, έτσι ώστε ενέργεια θα είναι άφθονη και οι πόλεμοι θα ήταν περιττοί! αυτο ειναι αντίθετο σε Εβραίο-κομμουνιστές που διψούν για αίμα, και να ελέγχουν τα πάντα,γιαυτό σκότωσαν και τον Tesla και πήραν αιχμάλωτους Γερμανούς αληθινούς επιστήμονες για την NASA...Για αυτο τον λόγο μάλλον δεν νομίζω να προχωρήσει ολο το θέμα! και όμως πάλι οι Εβραίοι ειναι στην μέση! μην ξεχνάτε οτι ισοπέδωσαν και την Λιβύη του Καντάφι μονο και μονο γιατι είχε δωρεάν ρεύμα στους πολίτες μεταξύ άλλων! Δικτάτορας !!! τωρα θα τοποθετήσουν και εκεί μιασματα παντού ,να λενε για την "Χούντα" Καντάφι! γνωστη συνταγή! συμπέρασμα σε οποία χωρα δεν εχουν εξουσία Εβραίοι (μαζί με τα μιασματα τους)γίνεται παράδεισος αλλα οχι για πολύ!!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications