15 Σεπ 2016

Οι Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Γερμανία ….Είχαν περάσει από την Ελλάδα σαν Πρόσφυγες τι πρωτότυπο!!

Οι Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Γερμανία ….Είχαν περάσει από την Ελλάδα σαν Πρόσφυγες !

Οι Τρεις Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν από τη Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη Γερμανία είχαν περάσει απο τα Τουρκικά Παράλια στην Ελλάδα σαν …Ταλαίπωροι Πρόσφυγες !

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας σε προσφυγικούς καταυλισμούς στα κρατίδια Schleswig-Holstein και Κάτω Σαξονία.

Μέχρι τώρα, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜE επισημαίνοντας πως, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα τα οποία συνελήφθησαν με την κατηγορία των διασυνδέσεων με το Ισλαμικό Κράτος. Οι Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Γερμανία ….Είχαν περάσει από την Ελλάδα σαν Πρόσφυγες !

Πρόκειται για τους 17χρονο Μahir Αl-Η,τον 26χρονο Μohamed A. και τον 18χρονο Ιmbrahim Μ. και οι τρεις από τη Συρία. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν Ειδικά κινητά τηλέφωνα και έγγραφα.

Οι ΤΖιχαντιστές ήταν εφοδιασμένοι με ειδικό Κρυπτογραφικό λογισμικό στα Κινητά τους Τηλέφωνα για να επικοινωνούν μεταξύ τους και το Ισλαμικό Κράτος τους έχει εφοδιάσει τον Πυρήνα των Τζιχαντιστων με χιλιάδες δολάρια Οι Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Γερμανία ….Είχαν περάσει από την Ελλάδα σαν Πρόσφυγες !

Κατά τα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες της Γερμανικής Εισαγγελίας είχαν περάσει και απο την Ελλάδα από τα Τουρκικά Παράλια σαν …Ταλαίπωροι Πρόσφυγες ! Οι Ελληνικές Αρχές και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Χώρας δεν πήραν απλώς μυρωδιά …Οι Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Γερμανία ….Είχαν περάσει από την Ελλάδα σαν Πρόσφυγες !

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», οι συλληφθέντες φέρονται να μετέβησαν στη Γερμανία για να εκτελέσουν «συμβόλαια θανάτου» κατόπιν εντολών του Ισλαμικού Κράτους και είχαν σύνδεση με τους Τζιχαντιστές στο Παρίσι

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Γερμανία ….Είχαν περάσει από την Ελλάδα σαν Πρόσφυγες τι πρωτότυπο!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats