15 Σεπ 2016

Φωτογραφίες από τα άδυτα της τεκτονικής στοάς του Πειραιά που παντα θα υπάρχουν πιόνια να την γεμίσουν!

13 φωτογραφίες από τα άδυτα της τεκτονικής στοάς του Πειραιά

Άβατο για τους όχι "μυημένους"! χρήσιμα πουλημένα όρθια κρέατα με ποδιά,(ο όρος άνθρωπος έπρεπε να τους είχε αφαιρεθεί! και οποιος "μάγκας" τέκτονας, του υλισμού θελει ας στείλει μήνυμα να του πω γιατι!)

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος η οποία έχει αρχίσει να φιλοξενεί φωτογραφίες από το εσωτερικό τεκτονικών Μεγάρων στην Αττική στην ιστοσελίδα της.Η αρχή έγινε την περασμένη Άνοιξη με φωτογραφίες από το Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, ενώ πρόσφατα ανάρτησε υλικό από το εσωτερικό των μεγάρων σε Πειραιά και Ελευσίνα. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το Τεκτονικό Μέγαρο στον Πειραιά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Πάντα θα υπάρχουν πιόνια να την γεμίσουν!!! όσο οι λύκοι γεννοβολάνε ακομα και με μη λύκους μαγαρίζοντας ακομα και τους μη ομοίους τους!και απο άνθρωποι γίνονται ζωα! η μαμά φέρνει στον κόσμο τους εισβολείς ! οπως στην ταινία Αlien!και μεγαλώνει ενα τέρας σε ανθρωπινή μορφή! και ολο και αυξάνονται, ώσπου πια δεν θα υπάρχουν "άνθρωποι" σε αυτο τον κόσμο.....! και σιγά που θα καταλάβει κανεις τι εννοώ! τωρα και με την εισβολή "μεταναστών" θα αυξηθούν πιο πολύ, η ανθρωπότητα έχει μολυνθεί......Tα μιασματα ειναι παντού, αναμεσα σας, ειναι μαζί σας, ως φυσιολογικοί άνθρωποι.......!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φωτογραφίες από τα άδυτα της τεκτονικής στοάς του Πειραιά που παντα θα υπάρχουν πιόνια να την γεμίσουν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications