16 Σεπ 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ….!!!

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ….!!!

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, προχώρησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Ιαλυσσού, βορειοδυτικά της Ρόδου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ανωτέρω επιχείρησαν να εμβολίσουν το σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με αποτέλεσμα τoν τραυματισμό ενός εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, να εξέρχεται του όρμου με αυξημένη ταχύτητα και κατεύθυνση τα τουρκικά παράλια. Το περιπολικό σκάφος, προσπάθησε να ακινητοποιήσει το Τ/Χ με συνεχείς προειδοποιήσεις και συριγμούς.

Οι επιβαίνοντες, αγνόησαν τις οδηγίες και επιχείρησαν να διαφύγουν τη σύλληψη. Ακολούθησε καταδίωξη, με τους αλλοδαπούς να αυξάνουν την ταχύτητα τους και να επιχειρούν επικίνδυνους ελιγμούς.Τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συνέχισαν την καταδίωξη, προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν το ταχύπλοο σκάφος με προειδοποιητικές βολές σε ασφαλή τομέα, όπως επιτάσσουν οι κανόνες εμπλοκής σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στη συνέχεια και καθώς το καταδιωκόμενο σκάφος συνέχιζε τις προσπάθειες βύθισης του σκάφους του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δια εμβολισμού, έρριψαν στοχευμένες βολές προς τη μηχανή του Τ/Χ με σκοπό την ακινητοποίησή του. Μόλις το σκάφος ακινητοποιήθηκε, οι άνδρες του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ επιβιβάστηκαν και συνέλαβαν τους τρεις επιβαίνοντες, διαπιστώνοντας ότι ο ένας εξ” αυτών έφερε τραύμα στο δεξί χέρι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με το σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην ακτή και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παραμένει νοσηλευόμενος.

stoxos
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ….!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications