16 Σεπ 2016

Ρωσία: Ο Πούτιν κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή

Ρωσία: Ο Πούτιν κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους Ρώσους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες για τις κοινοβουλευτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην χώρα πριν τις προεδρικές εκλογές το 2018. «Σας καλώ να μεταβείτε στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσετε για να εκφράσετε την άποψη σας» δήλωσε ο 63χρονος πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

«Είμαι πεπεισμένος ότι όποιες και αν είναι οι πολιτικές μας θέσεις, η συμμετοχή στην ψηφοφορία αποτελεί πολιτικό καθήκον για καθέναν από μας, μια εκδήλωση των συναισθημάτων μας προς την πατρίδα μας και την προσήλωση μας στο μέλλον», επισήμανε ο Πούτιν. Η σύνθεση του κοινοβουλίου «εναπόκειται σε εσάς, τους Ρώσους πολίτες», συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως δημιουργήθηκαν δίκαιες και ισότιμες συνθήκες για όλους τους υποψηφίους.

«Κάντε την επιλογή σας, ψηφίστε για την Ρωσία!», κατέληξε στο μήνυμα του. Περίπου 110 εκατομμύρια ψηφοφόροι αναμένεται να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής για την εκλογή των 450 μελών της κρατικής Δούμας, στην οποία τώρα κυριαρχεί το κόμμα του Πούτιν, Ενωμένη Ρωσία.

Περισσότεροι από 6.500 υποψήφιοι από 14 κόμματα συμμετέχουν στην εκλογική μάχη, αλλά αναμένονται λίγες αλλαγές στην σύνθεση του κοινοβουλίου από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, με την Ενωμένη Ρωσία να προβλέπεται ότι θα ενισχύσει την δύναμη της στο κοινοβούλιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσία: Ο Πούτιν κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats