27 Σεπ 2016

Η ρωσική υπερ-φρεγάτα «Admiral Grigorovich» στο Ιόνιο Πέλαγος με τελικό προορισμό…Συρία –βίντεο

Η ρωσική υπερ-φρεγάτα «Admiral Grigorovich» στο Ιόνιο Πέλαγος με τελικό προορισμό…Συρία

Η ρωσική υπερ-φρεγάτα «Admiral Grigorovich» απέπλευσε από το λιμάνι της Σεβαστούπολης για την Μεσόγειο Θάλασσα και πιο συγκεκριμένα θα καταπλεύσει αρχικά στα Ιόνια Νησιά για να τιμήσει τον «Ναύρχο Φιοντόρ Ουσάκοφ» στο πλαίσιο της Ρωσικής εβδομάδας στο Ιόνιο.

Αυτό ανέφερε η υπηρεσία τύπου του ρωσικού Στόλου Μαύρης Θάλασσας. Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού της Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και αποτελεί ακόμα μια κίνηση για την παρουσίαση της νεώτερης ναυπήγησης των ρωσικών ναυπηγείων. Αναλυτικότερα: «Η νεώτερη φρεγάτα του ρωσικού στόλου απέπελευσε από την Σεβαστούπολη για επιχειρησιακό ταξίδι μεγάλης διάρκειας στην Μεσόγειο.

Κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην περιοχή των Ιονίων Νήσων για το 15ο ρωσικό ναυτικό Φόρουμ προς τιμή του Ναυάρχου Ουσάκοφ που με το ρωσικό ναυτικό απελευθέρωσε το νησί το 1799». Η φρεγάτα παραδόθηκε σε υπηρεσία στις 10 Μαρτίου του 2016 από τα ναυπηγεία Yantar στο Καλίνιγκραντ και αποτελεί την πρώτη από συνολικά 6 φρεγάτες του τύπου Project 11356, 3 από τις οποίες θα παραδοθούν μέχρι το 2017.

Η φρεγάτα είναι εκτοπίσματος 3.850 τόνων και πληρώματος 200 ατόμων ενώ φέρει νέας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα επίθεσης, επιτήρησης και άμυνας όπως και οπλικά συστήματα. Πιο συγκεκριμένα οι φρεγάτες του τύπου που χρησιμοποιούν σύστημα πρόωσης κατηγορίας COGAG συνολικής δυναμικότητας ισχύος 69.000hp έχουν συνολικό μήκος 124,8μ. πλάτος 15,2 και βύθισμα 4,2μ. μπορούν να επιτύχουν μέγιστη αυτονομία 30 ημερών ή 4.850 ν.μ. με οικονομική ταχύτητα 14 κόμβων με την μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τους 30 κόμβους.

Επίσης στην σχεδίαση έχουν ενσωματωθεί χαρακτηριστικά μείωσης του θερμικού, ακουστικού και σε ραντάρ ίχνους. Ο οπλισμός του είναι ισορροπημένος και ικανός να αντιμετωπίσει κάθε νέα απειλή και αποτελείται από πυροβόλο των 100mm A-190 έναν 8πλό εκτοξευτή UKSK VLS για πυραύλους κρουζ Kalibr και 3M55 Oniks, δύο 12λούς εκτοξευτές πυραύλων 3S90M Shtil-1 VLS , δύο συστήματα Kashtan CIWS, 8 πυραύλους Igla-1E (SA-16), δύο διπλούς τορπιλοσωλήνες των 533mm και έναν εκτοξευτή ανθυποβρυχιακών πυραύλων RBU-6000 ενώ έχει υπόστεγο και ελικοδρόμιο για ελικόπτερο τύπου Ka-27PL ή Ka-31. Να σημειώσουμε ότι η σχεδίαση βασίζεται στις αντίστοιχες κλάσης TALWAR που κατασκεύασαν τα ίδια ναυπηγεία για το ινδικό ναυτικό και θεωρούνται ιδιαιτέρως αξιόμαχες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ρωσική υπερ-φρεγάτα «Admiral Grigorovich» στο Ιόνιο Πέλαγος με τελικό προορισμό…Συρία –βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications