27 Σεπ 2016

Η Κίνα «δοκιμάζει το πρώτο κβαντικό ραντάρ» Θα εντοπίζει τα πάντα, ακόμα και αεροσκάφη stealth κλεμμένη τεχνολογία!

Η Κίνα «δοκιμάζει το πρώτο κβαντικό ραντάρ» Θα εντοπίζει τα πάντα, ακόμα και αεροσκάφη stealth

Χαλάμε την εικόνα των ναζι που εχουν περάσει στην μαζα, οι κομμουνιστες πράκτορες των εβραιων, γνωστοί και ως αριστερα μιασματα! που η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτη ενός λύκου! ειναι δούλοι/στρατός των εβραιων, οι ναζι οχι μονο ηταν έτη μπροστά απο όλους, αλλα ανώτεροι σε όλους τους τομείς, ακομα και σε πνευματικό επίπεδο!πρωτοπόροι μετα τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό made in sion! γερμανοτσολιας θα σκεφτεί η αμόρφωτη και χαμηλής νοημοσύνης μαζα οπως ειναι Προγραμματιζόμενη! οι ελληνοτσολιαδες με φουστανέλες! οι δούλοι και οι παρτακιδες που δεν μπορουν να δουν τα αυτονόητα!Κλεφτοκοτάδες, και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! και την εχουν και ως εθνική στολή! τι ειναι αυτά ρε φουστανέλες και μαντίλια; οι δουλικοί νεοελληνες μετα το Βυζάντιο στους Εβραίους!!! ουδεμιά σχέση με αρχαία Ελλάδα! άμα τους δόσεις εξουσία οι 8 στους 10, θα κανουν οτι κανουν αυτοι που κατηγορούν!!!! 400 χρονιά τουρκοκρατία,και παιδομάζωμα ειναι αυτά! πάμε στο θέμα μας τωρα:

Κινεζική εταιρεία οπλικών συστημάτων ανέπτυξε το πρώτο «κβαντικό ραντάρ», μια τεχνολογία που μπορεί θεωρητικά να εντοπίζει ακόμα και «αόρατα» αεροσκάφη stealth, αναφέρουν κρατικά μέσα ενημέρωσης. Ο ισχυρισμός, όμως, φαίνεται τραβηγμένος.

Η ιδέα του κβαντικού ραντάρ βασίζεται στο παράξενο φαινόμενο της κβαντικής διεμπλοκής, στην οποία δύο φωτόνια ή άλλα υποατομικά σωματίδια μπορούν να βρίσκονται σε άρρηκτη σχέση όσο κι αν απέχουν μεταξύ τους: οποιαδήποτε αλλαγή στις κβαντικές ιδιότητες του ενός σωματιδίου μεταβάλλουν ακαριαία την κατάσταση του άλλου σωματιδίου.

Σε ένα υποθετικό σύστημα κβαντικού ραντάρ, το σύστημα παράγει ζευγάρια φωτονίων που βρίσκονται σε διεμπλοκή. Το ένα από τα σωματίδια του ζεύγους εκπέμπεται στην ατμόσφαιρα υπό τη μορφή μικροκυμάτων, ενώ το δεύτερο παραμένει στο σύστημα. Εξετάζοντας αυτό το δεύτερο σωματίδιο, το ραντάρ θα μπορούσε να υπολογίσει αν το πρώτο φωτόνιο συνάντησε κάποιο αντικείμενο στην πορεία του.

Ουδέν κρυπτόν…Η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να εντοπίσει αεροσκάφη stealth, των οποίων το σχήμα είναι σχεδιασμένο να εκτρέπει τα μικροκύματα που χρησιμοποιούν τα συμβατικά ραντάρ. Επιπλέον, ένα κβαντικό ραντάρ θα ήταν θεωρητικά άτρωτο στα συστήματα παρεμβολής που τυφλώνουν τα συμβατικά ραντάρ.

Όπως αναφέρει η κρατική κινεζική εφημερίδα Global Times, επικαλούμενη το κρατικό πρακτορείο Xinhua, το πρώτο κβαντικό ραντάρ αναπτύχθηκε από την China Electronics Technology Group στην πόλη Νανζίνγκ.Φέρεται να δοκιμάστηκε σε πραγματικές ατμοσφαιρικές συνθήκες και να έχει εμβέλεια τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων.

Στις ΗΠΑ, η εταιρεία αεροδιαστημικών και οπλικών συστημάτων Lockheed Martin εξασφάλισε πατέντα το 2008 για ένα θεωρητικό σύστημα κβαντικού ραντάρ, το οποίο όμως δεν φαίνεται να έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.Σκεπτικός με τον τελευταίο ισχυρισμό εμφανίστηκε ο Μα Σαοσιόνγκ, καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νανζίνγκ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ανοιχτή αναφορά» είπε στην εφημερίδα South China Morning Post.

«Η εμβέλεια που αναφέρει η διεθνής ερευνητική κοινότητα είναι πολύ μικρότερη από 100 χιλιόμετρα» επισήμανε.Μέχρι σήμερα, πρόσθεσε, σημαντικές τεχνικές δυσκολίες περιόριζαν την τεχνολογία του κβαντικού ραντάρ σε συνθήκες εργαστηρίου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Κίνα «δοκιμάζει το πρώτο κβαντικό ραντάρ» Θα εντοπίζει τα πάντα, ακόμα και αεροσκάφη stealth κλεμμένη τεχνολογία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications