Πρώην αστροναύτης της NASA αποκαλύπτει ότι «υπάρχει εξωγήινη ζωή σε όλο το σύμπαν»
Πρώην αστροναύτης της NASA αποκαλύπτει ότι «υπάρχει εξωγήινη ζωή σε όλο το σύμπαν»

Ο 21ος αιώνας μπορεί να θεωρηθεί ως η γέννηση του κινήματος της αποκάλυψης.

Πολλοί αστροναύτες, επιστήμονες, και κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να μιλάνε για την εξωγήινη ζωή στο σύμπαν.

Ο πρώην αστροναύτης της NASA Leroy Chiao έχει αρχίσει να μιλά για την εξωγήινη ζωή λέγοντας ότι είναι «αλαζονικό» να νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Είναι ενδιαφέρον ότι οι εικασίες του Chiao και αμέτρητων άλλων ανθρώπων μπορούν να επιβεβαιωθούν από την ανακάλυψη του εξωπλανήτη Proxima Β, όπου οι επιστήμονες εικάζουν ότι η ζωή μπορεί να έχει αναπτυχθεί.

Ο πρώην αστροναύτης της NASA διαφωνεί με τους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι λένε ότι οι εξωγήινες μορφές ζωής θα αποκαλυφθούν στις επόμενες δύο δεκαετίες.

Αφού πέρασε 230 ημέρες στο διάστημα, ο αστροναύτης της NASA Leroy Chiao έχει πει ότι είναι εντελώς αλαζονικό για την ανθρωπότητα να νομίζει ότι είμαστε τα μόνα είδη που ζουν στο «άπειρο» σύμπαν.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, ο πρώην αστροναύτης της NASA μιλά για τον εξωπλανήτη Proxima Β, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ότι η εξωγήινη ζωή είναι εκεί έξω.

Γράφοντας στο δημοφιλές περιοδικό space.com, ο Chiao, δήλωσε: «Η δυνατότητα εξωγήινης ζωής έχει συναρπάσει τους ανθρώπους. Η πρόσφατη ανακάλυψη ενός ενδεχομένως πλανήτη σαν τη Γη γύρω από ένα αστέρι στην κοσμική γειτονιά μας, εγείρει δελεαστικά νέα ερωτήματα σχετικά με την πιθανότητα να βρεθεί ζωή αλλού στο σύμπαν.»

Ο Chiao είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον πλανήτη που είχε το προνόμιο να πάει στο διάστημα και να ζήσει στο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο πρώην αστροναύτης ήταν ένας από τους διοικητές του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και ολοκλήρωσε τέσσερις αποστολές στο χώρο και είχε την ευκαιρία να εκτελέσει ΕΞΙ διαστημικούς περιπάτους κατά τη διάρκεια της 15ης καριέρας του στην NASA.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται ότι δεν είμαστε μόνοι μας εκεί έξω.

Το 2014 οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Αναζήτησης Εξωγήινων Πληροφοριών δήλωσαν ότι «Τουλάχιστον μισή ντουζίνα άλλοι κόσμοι (εκτός από τη Γη) που θα μπορούσαν να έχουν ζωή είναι στο ηλιακό μας σύστημα.»

«Οι πιθανότητες να βρούμε εξωγήινη ζωή είναι πολλές και αυτό θα συμβεί μέσα στα επόμενα χρόνια»

apocalypsejohn

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications