ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι προκλήσεις συνεχίζονται…"Άγνωστοι" οι γνωστοί! που προφανώς θέλουν να δημιουργούν εικόνες ταραχών στη Λέσβο εκμεταλλευόμενοι το μεταναστευτικό πρόβλημα, κατέβασαν και πέταξαν στη θάλασσα την Ελληνική σημαία, που κυματίζει δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας στην Επάνω Σκάλα.

Το γεγονός διαπίστωσαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν στο LesvosNews.gr Όπως οι ίδιοι λένε και στο βίντεο που σας παραθέτουμε, παρατήρησαν ότι η Ελληνική σημαία που κυματίζει χρόνοα τώρα στον ιστό δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας δεν υπήρχε στη θέση της.

Έψαξαν τριγύρω και αντιλήφθηκαν ότι οι άγνωστοι που την κατέβασαν την είχαν πετάξει στη θάλασσα και το κύμα την έβγαλε στην ακτή. Κατέβηκαν στην παραλία, την μάζεψαν και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στον ιστό όπου και πάλι κυματίζει όπως πρώτα.

Τι εχουμε εδω; γεμάτο κομμουνιστες; 3 το ΚΚΕ; ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ??? οι λαθρο να βιάσουν τις γυναικες τους! και τις κόρες τους! σκοτώστε τους! λογία/εντολες Εβραίου Ilya Echrinpyrg προς ζομπι κομμουνιστες και Μογγόλους όταν εκαναν εισβολή στο Βερολίνο! εχω γίνει πολύ κακός τελευταία για τον καρκίνο που ονομάζονται αριστεροκομμουνιστες πρώην πασοκοι! γιατι δεν έβγαλαν το ΚΚΕ απευθείας;δεν το καταλαβαίνω! αφου απο το ΚΝΕ του ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα επι τουρκοκρατιας! που εκαναν, οτι και στην γερμάνια το 1945! οι εισβολείς υποστηρίζουν τους εισβολείς! τι άλλο θα εκαναν? ειναι γραμμένο στο μογγολο-DNA τους οπως και να ειναι τα πιστά σκυλάκια των Οβριών σαν βιολογικά ρομπότ ζομπι!! καμια λύπηση ΣΥΡΙΖΑ θέλατε ; και συνεχίζεται να έχετε στις πρωτες θέσεις αριστεροκομμουνιστικες ιστοσελίδες? δλδ μου λέτε οτι το 70% ως δια μαγείας έγιναν αριστεροί σε 1-2 χρονιά άρα μη Έλληνες καν; Εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια!!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications