Μεξικό: «Νεράιδα» χαρακτηρίζει ο κορυφαίος Jaime Mausson το περίεργο φτερωτό πλάσμα (vid)
Μεξικό: «Νεράιδα» χαρακτηρίζει ο κορυφαίος Jaime Mausson το περίεργο φτερωτό πλάσμα (vid)

Ο Richard Shaw και ο LA Marzulli ταξίδεψαν στο Μεξικό, για να συναντήσουν τον Jaime Mausson και να του αποκαλύψουν ένα περίεργο φτερωτό πλάσμα

Αναφέρεται ως μια νεράιδα. Υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και εξέταση DNA από δείγματα που πήραν στις ΗΠΑ. Αυτή η νεράιδα είχε αποθηκευτεί σε ένα βάζο με φορμαλδεΰδη.

Το θέμα το είχαμε αναδείξει εμείς πρώτη φορά στη Ελλάδα, και αμέσως έβαλαν εκείνα τα κομμουνιστικα μορφώματα στο ellinikahoaxes.gr να το βγάλουν ως ψεύτικο? με τις γνώστες πρακτικές των κομμουνιστών!! γιατι μεταξύ άλλων εκεινη την εποχή βάζαμε και κατι αλλα που δεν άρεσαν σε αριστερούς! οπως τι εκαναν στην Ελλάδα το 40! (αυτά ειναι τα πολυδιαφημησμενα μορφώματα που σας χειραγωγούσουν και το παίζουν και ειδικοί!

Μην ξεχάστε να πάρετε την γνώμη τους κάποιοι!γιατι εσείς δεν έχετε μυαλό να κρίνετε τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα! παράδοξος βγάζουν ως ψέμα οτι δεν βολεύει την ελιτ! η δε σελιδα facebook ειναι γεμάτη κομμουνιστές με ψεύτικα προφίλ και καθε φορά υποστηρίζουν τους φωστήρες! δοκιμάστε να βάλετε μια αλήθεια, εκεί να δείτε πως θα πέσουν να σας φάνε! αυτοι ηταν παντα πιστά σκυλάκια των εβραιων!κομμουνιστης τουρκομογγολος και αλήθεια δεν πανε μαζί πότε!και η συμπεριφορά τους δεν ειναι τυχαια! τα γράφω αυτά γιατι ετσι και αλλιως μας κανουν πόλεμο και μας συκοφαντούν κατόπιν εντολών φυσικά, εκεί πότε δεν θα δείτε να λενε κατά ιστοσελίδας ομοίων τους μόνο για ανεξάρτητες εχουν να λενε! οι Εβραίοι ειναι άγιοι και εσείς "ναζιστές" που έχετε το θράσος να σκεφτείτε λογικά! και οχι σαν πρόβατα οπως σας θέλουν!

Πρώτο ποστ εδω :(Η ΝΕΚΡΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ!)δεύτερο με αναλύσεις εδω (Που κατέληξαν οι αναλύσεις στο μυστηριώδες πλάσμα) Στοιχειά παραθέτουμε δεν θα αλλάξουμε εμείς τον κόσμο! τον άλλαξαν αυτοι στα μετρά τους εδω και χρονιά! απο τότε που εκαναν εισβολή στην Ευρώπη συγκρινόμενα αυτη η φυλη!

Ο Jamie Maussen είναι αρκετά σεβαστός αποδοχής στο Μεξικό, και όλοι γνωρίζουμε ότι στο είδος του είναι «κορυφαίος».Δείτε το βίντεο για να έχετε και εσείς μια άποψη για το τι είπε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications