Nephilim με κέρατα  βρέθηκαν στη Βόρεια Αμερική?
Nephilim με κέρατα  βρέθηκε στη Βόρεια Αμερική?

Από όλα τα μυστηριώδη αρχαιολογικά ευρήματα, κανένα φτάνει τον τύμβο Sayre στο Bradford County,στην Pennsylvania,..

Ο τάφος βρέθηκε στο το τέλος του 19ου αιώνα απο 3 ερευνητές, αντί να βρουν τα σώματα των ιθαγενών Αμερικανών οι ερευνητές ανακάλυψαν διάφορους εξωφρενικούς σκελετούς, με ύψος στα 2 μετρά.

Αυτοί οι σκελετοί είχαν ένα άλλο χαρακτηριστικό που δεν έχει ποτέ καταγραφεί σε ανθρώπινα όντα: αληθινά κέρατα!!να προεξέχουν από του μέτωπο πάνω από τα φρύδια,και εκτιμάται ότι είχαν θαφτεί το 13ο αιώνα.

Πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι ερευνητές ανέφεραν παράξενα περιστατικά που σχετίζονται με αυτά,οι σκελετοί με κέρατα που βρήκαν στο ύψωμα Sayre.

Όπως και πολλά νέα αρχαιολογικά ευρήματα,οι σκελετοί εστάλησαν στο μουσείο της Φιλαδέλφειας, και ξαφνικά η τα έκλεψαν η τα έχασαν! (γνωστη τακτική όταν δεν βολεύουν τα αρχαιολογικά ευρήματα)

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτοι οι σκελετοί ειναι απο όντα των Νεφελίμ και των απογόνων τους, στην αρχαιότητα συχνά απεικονίζεται πλάσματα με κέρατα.

Τα κέρατα συμβολίζουν τη σοφία και τη διακυβέρνηση και ο συσχετισμός αυτός μπορεί να βρεθεί σε πολλές σαμανικές κουλτούρες, όπου τα μέλη κοσμούν τα κεφάλια τους με κέρατα. Σύμφωνα με μια θεωρία της συγγραφέας Mary Sutherland.

Το άρθρο για τους γίγαντες με κέρατα δημοσιεύθηκε στις 12 Ιουλίου του 1914.
Αυτό είναι το 1914, (και αναφέρετε στη δεκαετία του 1880).

Αυτό το άρθρο γράφει, βρέθηκε μια απο τις πιο αξιόλογες επιστημονικές ανακαλύψεις στην ιστορία - Εξήντα οκτώ σκελετοί ανθρώπων που έζησαν 700 χρόνια πριν έφεραν στο φως...

"Με παράξενους σκελετούς, που ηταν 2 μετρά σε ύψος, είχαν κέρατα που προεξείχαν από το κρανίο, στερεά κέρατα οστών που μεγάλωσαν κατ 'ευθείαν έξω από το κρανίο περίπου 5 εκατοστά πάνω από το τέλεια διαμορφωμένο κρανίο.

Εδω βλέπουμε πως αποκρύπτουν στοιχειά ,επι χρονιά, που δεν "κολλάνε" στην επίσημη ιστορια τους ...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications