ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ FALKON ΤΗΝ 1/9/2016 (ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ)
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ FALKON ΤΗΝ 1/9/2016 (ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την καταστροφή του πυραύλου "Falcon 9", την 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο διαστημικό κεντρο του Canaveral των ΗΠΑ,στόχος ήταν οχι η εταιρεία του Εlon Mask, "Space X" ,αλλά η καταστροφή του ισραηλινού κατασκοπευτικού δορυφόρου που επρόκειτο να τεθεί σε τροχιά και θα εκτελούσε δοκιμαστική εκτόξευση.

Στο λογισμικό του πυραύλου "βραχυκυκλώθηκε" η εντολή εναύσματος των κινητήρων με την εντολή αυτοκαταστροφής. Η επέμβαση έγινε εξ αποστάσεως και απο άγνωστο σημείο του πλανήτη.

Εκτός απο την καταστροφή του ισραηλινού δορυφόρου και άλλων απαγορευμένων συσκευών, που ηταν οι πρωτεύοντες στόχοι, επετεύχθησαν και παράπλευροι στόχοι πολύ σημαντικοί. Απο εδώ και στο εξής οι ιδιωτικές εταιρείες εκτόξευσης, θα σκεφθούν πολύ πριν αναλάβουν ισραηλινά φορτία. Επίσης, δευτερευόντως, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα`ασφαλίζουν τέτοιου είδους φορτία και ιδίως φορτία που προέρχονται από το Ισραήλ.

Η καταστροφή έγινε από τον "Παγκόσμιο Απελευθερωτικό Στρατό" ο οποίος διοικείται και ελέγχεται από το "Εννεαμελές Ανδρομέδιο Συμβούλιο"που εδρεύει σε διαστημικό σκάφος της "Παγκόσμιας Δορυφορικής Κυβέρνησης" πέριξ της Γης, στο οποίο βρίσκονται Ανδρομέδιοι, Ρώσοι και Κινέζοι. Οι Αμερικανοί είναι σε άλλο σκάφος της "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" μαζί με Ανδρομέδιους. Εχει διαχωρισθεί η παγκόσμια κυβέρνηση σε δύο σκάφη μετά την κατάρριψη των Διδύμων Πύργων.

Ο Παγκόσμιος Απελευθερωτικός Στρατός(ΠΑΣ) αποτελείται από γήινους και διοικείται από Ανδρομέδιους και γήινους. Δεν είναι κάποιος στρατός με συμβατικά όπλα. Κινείται στο επιπεδο της πληροφορικης κυρίως και εκτελεί ασύμετρες επιχειρήσεις, ως επίσης και σοβαρότατα προβλήματα στις υποδομές των παγκοσμιοποιητών. Βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ και πολεμάει για το ΦΩΣ.

Στην προκειμένη περίπτωση η ΝΑΣΑ είχε λάβει προειδοποίηση και προγραμμάτισε την συγκεκριμένη δοκιμή ανάφλεξης 10 δευτερολέπτων προς επιβεβαίωση αυτής. Ο πύραυλος χτυπήθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου υδραυλικών συστημάτων ψύξεως των κινητήρων του. Στο σημείο της εκτόξευσης είχε τοποθετηθεί όλη η απαραίτητη τεχνολογία παρατηρήσεως υπό την επίβλεψη πολλών μυστικών υπηρεσιών, προς ταυτοποίηση πιθανής επιβεβαίωσης, η οποία επιτεύχθηκε παραδειγματικά, προς εμφανή παρατήρηση των πάντων, σε σχέση με προηγούμενες εκτελέσεις.

Το υποθυγατρικό Ολύμπιο σκάφος που βλέπουμε στο βίντεο στα 9 δευτερόλεπτα, βρισκόταν εκεί σαν δευτερεύων μηχανισμός και θα λειτουργούσε ως συσκευή ασφαλείας, για την επίτευξη καταστροφής του πυραύλου και του φορτίου του. Ποιος το εστειλε εκεί? Οι ίδιοι που κατά καιρούς έχουν απενεργοποιήσει τα κουμπιά εκτόξευσης βαλιστικών πυραύλων που θα ξεκινούσαν τον Αρμαγεδδώνα, δηλαδή η Δορυφορική Κυβέρνηση και το Ανδρομέδιο-Ολύμπιο "Εννεαμελές Συμβούλιο".

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ .

Ανώνυμοςείπε...

ισως πρέπει να μεγενθυθεί το αντικείμενο κατά την είσοδο στην εικόνα από δεξιά και κατά την κίνηση καρέ καρέ γιατί φαίνεται να αλλάζει σχήμα και όχι να απεικονίζεται μόνο μια φάση σε ζούμ. Αυστηρά προσωπική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για πτηνό.
Τώρα τα περί διαστημοπλοίων κ.λ.π με καλούς και κακούς μου φαίνονται κάπως......Δηλαδή πιο λογικό μου μοιάζει οτιδήποτε αλλόκοτο κινείται στον ουρανό να το θεωρήσω μυστικό ανθρώπινο μηχάνημα και όπλο, παρά όχημα εξωγήινων...

Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications