Φόρος τιμής για αυτούς που πολέμησαν την πανούκλα που διέπραξε την μεγαλύτερη μαζική γενοκτονία!
Φόρος τιμής για αυτούς που πολέμησαν την πανούκλα και για άλλους που είπαν ελευθεριά η θάνατος και αυτοκτόνησαν!

Κατά τους τελευταίους μήνες του πολέμου και κατά τα χρόνια που ακολούθησαν μετά την συνθηκολόγηση, διαπράχθηκαν μαζικά εγκλήματα κατά αμάχων Γερμανών - ανδρών, γυναικών και παιδιών - από τους Δυτικούς Συμμάχους και την Σοβιετική Ένωση.

Αναγνωρίζεται ότι γενικά «ο ωκεανός πολεμικής προπαγάνδας υφαίνει ένα μύθο που διατηρείται για αρκετές δεκαετίες» (D. Murphey, σ. 2, 19). Για πολλά χρόνια αυτό το θέμα ήταν ένα ταμπού, ακόμα και για τους Γερμανούς. Έτσι, εργασίες πάνω στη μεταχείριση των Γερμανών αμάχων εμφανίζονται κυρίως προς το τέλος του 20ου και αρχές του 21ου αιώνα.

Περί το τέλος του πολέμου, 16,5 εκατομμύρια Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Από αυτούς, 9,3 εκατομ. εκδιώχθηκαν από περιοχές της Ανατολικής Γερμανίας που ενσωματώθηκαν στην Πολωνία. (Με συμφωνία των συμμάχων υπήρξε μια σημαντική μετατόπιση της Πολωνίας προς τα δυτικά). Οι υπόλοιποι 7,2 εκατομ. εκδιώχθηκαν από περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης όπου ζούσαν επί γενεές.

Αυτή η μαζική εκτόπιση βασίστηκε στην Συμφωνία του Πότσδαμ στα μέσα του 1945. Aν και η Συμφωνία προέβλεπε ότι ο εκτοπισμός θα γινόταν «με τον πλέον ανθρωπιστικό τρόπο», στην πράξη αυτό δεν τηρήθηκε. Εκτιμάται ότι από 2,1 έως 6,0 εκατομ. Γερμανοί πέθαναν κατά τη διάρκεια των εκτοπίσεων από την πείνα και το κρύο. Ο Konrad Adenauer είχε δηλώσει ότι από τους εκτοπισμένους πέθαναν 6 εκατομμύρια. Ο ιστορικός James Bacque εκτιμά ότι 5,7 εκατομ. εξαφανίστηκαν μέσα στη Γερμανία μεταξύ Οκτωβρίου 1946 και Σεπτεμβρίου 1950 θα τους έθαψαν σε ομαδικούς τάφους ξερουν καλα απο αυτά οι κομμουνιστες αριστεροί!. Αναφέρεται ότι στη Νότια Σιλεσία το ένα τέταρτο μιας πόλης έκανε ομαδική αυτοκτονία.

Κατά τα πρώτα έτη μετά τον πόλεμο οι σύμμαχοι εμπόδιζαν τη παροχή προς τους Γερμανούς ανθρωπιστικής βοήθειας που ερχόταν από τον Ερυθρό Σταυρό, θρησκευτικούς ή άλλους οργανισμούς. Ο γερμανικός αλιευτικός στόλος υποχρεωνόταν να παραμένει στα λιμάνια. Στην Αμερικανική Ζώνη του Βερολίνου υπήρξε η πολιτική «τίποτα δεν χαρίζεται και όλα πετιούνται». Στην Αν. Πρωσία που κατεχόταν από τη Σοβ. Ένωση εφαρμόστηκε πολιτική λιμοκτονίας ανάλογη με αυτή της Ουκρανίας της δεκαετίας του 1930.

Αναφέρθηκαν και εκεί περιπτώσεις κανιβαλισμού. Κατά τους ιδιαίτερα ψυχρούς χειμώνες του 1946-47 και 1948-49 χιλιάδες πέθαναν από το κρύο λόγω έλλειψης καυσίμων και ρούχων, ιδιαίτερα μεταξύ των προσφύγων από την Ανατολή. Ιδιαίτερα σημειώνεται το κύμα μαζικών βιασμών από το Σοβιετικό στρατό. Στο Βερολίνο οι μετριότερες εκτιμήσεις για τα θύματα βιασμών είναι περί τις 20.000, με ηλικίες των θυμάτων να είναι από 12 έως 75.

Κατ’ άλλους τα θύματα στο Βερολίνο και τις γύρω περιοχές μπορεί να ήταν και ένα εκατομμύριο, όπως προκύπτει από στοιχεία των Σοβιετικών αρχείων και γερμανικών νοσοκομείων. Βρετανοί στρατιώτες ανέφεραν ότι οι λίμνες ήταν γεμάτες πτώματα γυναικών που αυτοκόνησαν. Θύματα βιασμών από το Σοβιετικό στρατό έπεσαν όχι μόνο Γερμανίδες αλλά και γυναίκες της Ουγγαρίας, Βουλγαρίας και Ουκρανίας.

Η επίσημη πολιτική ήταν κατά των βιασμών, αλλά στην πράξη μόνο το 1949 εφαρμόστηκαν κάποια αποτρεπτικά μέτρα από τους Σοβιετικούς. Πολλοί βιασμοί έγιναν και από Αμερικανούς στρατιώτες, αλλά εκεί υπήρξε αυστηρότερη αντιμετώπιση, μέχρι και εκτελέσεις ενόχων.

Μετά τη λήξη του πολέμου το φαινόμενο συνεχίστηκε με τη μορφή της σ@ξουαλικής εκμετάλλευσης των πεινασμένων. Οι Αμερικανοί αξιωματικοί της Στρατιωτικής Αστυνομίας έλεγαν ότι «λίγο φαγητό, μια πλάκα σοκολάτα, ή μια πλάκα σαπούνι κάνουν τον βιασμό αχρείαστο». Λόγω αυτών των φαινομένων υπήρξε έκρηξη αφροδισίων νοσημάτων, που εκτιμάται ότι «οφείλονται κυρίως στους έγχρωμους Αμερικανούς στρατιώτες». Μαζικοί βιασμοί αποδίδονται και σε Πολωνούς, Γάλλους, αντάρτες του Τίτο και άλλους. Στη Σοβιετική Ζώνη της Αυστρίας οι βιασμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο μέχρι το 1947.

Οι Γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου ήταν περίπου 11 εκατομ. συνολικά. Από αυτούς 1,5 εκατομ. δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους. Στο τέλος του πολέμου κρατούνταν στην ΕΣΣΔ περί τα 4 έως 5 εκατομ. Γερμανοί. Δεν ήταν όλοι μάχιμοι, καθώς οι σοβιετικοί δεν έκαναν διάκριση μεταξύ αιχμαλώτων πολέμου και πολιτών. Μερικοί κρατήθηκαν μέχρι και το 1956 όταν ο Κ. Adenauer επισκέφθηκε τη Μόσχα. Αλλά πιστεύεται ότι ακόμα και το 1979 υπήρχαν 72.000 αιχμάλωτοι στη Σοβ. Ένωση.

Οι Αμερικανοί κράτησαν αιχμαλώτους 4,2 εκατομ. στρατιώτες και 3,4 άλλους που τους χαρακτήρισαν ως «παραδοθέντες εχθρούς» ή «αφοπλισμένους εχθρούς» οι οποίοι δεν καλύπτονταν από τις συνθήκες της Χάγης και της Γενεύης. Δεν υπάρχουν στοιχεία για τους αιχμαλώτους των Αμερικανών που πέθαναν, υπάρχουν όμως αναφορές για συγκεκριμένα στρατόπεδα όπου χιλιάδες αφέθηκαν να πεθάνουν από την πείνα και το κρύο, παρ’ όλο που τρόφιμα «στιβάζονταν σε σωρούς έξω από τα στρατόπεδα». Σχετικά καλύτερη ήταν η μεταχείριση των αιχμαλώτων από τους Βρετανούς.Άλλοι Γερμανοί στάλθηκαν για καταναγκαστική εργασία στη Γαλλία όπου είχαν ιδιαίτερα άγρια μεταχείριση. Από τους συγγραφείς σημειώνεται η μονομέρεια της Δίκης της Νυρεμβέργης καθώς αυτή ασχολήθηκε μόνο με Γερμανούς δηθεν εγκληματίες πολέμου!! με βασανίστρια τύπου ιερά εξέτασης να υπογράψουν!Τώρα ποιος θα σταματήσει τα τέρατα που ζουν αναμεσα σας; που δεν δίστασαν να ισοπεδώσουν μια ολόκληρη χωρα, με τον γνωστό τρόπο τους, βλέπε Σμύρνη, λοιμός Στάλιν ...

Η πανούκλα έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη,φέρνουν και ενισχύσεις! δεν έχει ξανα γίνει τετοια μαζική εισβολή λαθρο χωρίς πόλεμο καν! Φόρος τιμής για αυτούς που πολέμησαν την πανούκλα και για άλλους που είπαν ελευθεριά η θάνατος και αυτοκτόνησαν!ως γνήσιο θεϊκό γένος! και αναγκαζόμαστε να μοιραζόμαστε τον πλανήτη με ζωα ίδια με αυτά που εκαναν εισβολή τότε στην Γερμανία και βίαζαν,κατι χειρότερο απο ζωα!εξάλλου τα ζωα γεννούν ζωα και τέρατα!! και σατανικές οντότητες(?).....

Και κατι άλλο που ανακάλυψα, Αδόλφος: γερμανικής προέλευσης όνομα, σημαίνει «θεϊκή βοήθεια» εκτός που τον βοήθησαν να γλυτώσει απο τόσες απόπειρες δολοφονίας ,βοήθησαν και στην τεχνολογία τους τότε οι θεοί!που έκλεψαν οι κατώτεροι που δεν εχουν την "θεϊκή σύνδεση" .Το βίντεο ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"! δεν ειναι σημερινό αλλα του 1930 (και πήρε μια χωρα διαλυμένη και την έκανε υπερδύναμη, ας ψαξουν να βρουν οι κοιμισμένοι τι κράτος πρόνοιας είχε, πέρα που πήγε 100 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς), και συνεχίζουν να κανουν τα ίδια σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη πια , που γέμισε δίποδα ζωα και μιασματα! που το μονο πους τους ενδιαφέρει ειναι οι όμοιοι τους! αυτά που στην Ελλάδα εκαναν παιδομάζωμα και έσφαζαν σαν αρνιά οχι μονο Γερμανούς κατά παράβαση καθε δίκιου αλλα και γνησιους Έλληνες μετα 1945-1950

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Το πιό συγκινητικό ήταν που έλεγε ότι αυτοί που αυτοκτονούν γιατί δεν έχουν να φάνε, πήραν μιά γενναία απόφαση... Επίσης έλεγε να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη και να συνδράμουν όλοι...
Σήμερα, μετά από 8 χρόνια μνημόνια και πάνω από 15.000 αυτοκτονίες, κανείς δεν λέει μιά κουβέντα παρηγοριάς για τόσα θύματα. Είμαστε σαν την Γερμανία πριν τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο με χιλιάδες λουκέτα και πτωχευμένες επιχειρήσεις, εκατομμύρια ανέργους [λένε για 1.500.000 εκατομμύριο, αλλά δεν υπολογίζουν τους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι άλλοι τόσοι και περισσότεροι].
Ηγέτες μαριονέτες των εβραίων με λεφτά υπάρχουν - θα σκίσουν τα μνημόνια - θα κάνουν επαναδιαπραγμάτευση και θα θα θα...

thevείπε...

Προς Ανώνυμο 18 Σεπ 2016. Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς ήταν η Γερμανία πριν τον 2ο Π.Π. γιατί νομίζω ότι κάνετε κάποιο λάθος στην σύγκριση. Υπάρχουν πολλά τέτοια στο youtube. https://www.youtube.com/watch?v=845F1E8tFKE

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications