18 Σεπ 2016

Vimanas στα αρχαία κείμενα Mahabharata, και πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Vimanas στα αρχαία κείμενα Mahabharata, και πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Ο Δρ Raghavan υποστηρίζει ότι παλιά έγγραφα αιώνων στα σανσκριτικά (η κλασική γλώσσα της Ινδίας και του Ινδουισμού αποδεικνύουν ότι εξωγήινοι από το διάστημα επισκέφθηκαν την Ινδία καποτε. Πενήντα χρόνια από την έρευνα αυτή τα αρχαία έγγραφα με πείθουν ότι υπάρχουν όντα που ζουν σε άλλους πλανήτες, και ότι επισκέφθηκαν τη γη, κάπου το 4, 000 π.Χ αναφέρει.

Υπάρχουν συναρπαστικές πληροφορίες για ιπτάμενες μηχανές,για φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, σε μεταφράσεις των Βεδών στα ινδικά έπη, και άλλα αρχαία σανσκριτικά κείμενα.Στο Mahabharata , δεν υπάρχει η έννοια της θείας φώτισης και τα όπλα ακτίνων, ακόμη και ένα είδος υπνωτικού όπλου. Και στο Ραμαγιάνα , υπάρχει μια περιγραφή του Vimanas, ή ιπτάμενες μηχανές, που πετούν σε μεγάλα ύψη με τη βοήθεια του υδράργυρου .Αυτά ήταν διαστημικά οχήματα ηταν παρόμοια με τους λεγόμενους ιπτάμενους δίσκους σήμερα .

Το Ramayana περιγράφει ένα όμορφο "άρμα" που έλαμπε, ενα υπέροχο θεϊκό σκάφος που πετούσε στον αέρα . Σε ένα άλλο απόσπασμα, υπάρχει αναφορά ενός "άρματος" που φαινόταν σαν ένα φεγγάρι.Οι αναφορές στο Mahabharata δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακές: το υπέροχο άρμα ανέβηκε σε ένα βουνό σε σύννεφα με πολύ φασαρία. Ένα άλλο απόσπασμα λέει το εξής: πέταξε απο το Vimanas του μια τεράστια ακτίνα η οποία ήταν τόσο λαμπρή όσο ο ήλιος και έκανε έναν θόρυβο σαν τον κεραυνό μιας καταιγίδας.

Υπάρχει μια περιγραφή των Vimanas: "Μια συσκευή που μπορεί να πάει με τη δική του δύναμη, από το ένα μέρος στο άλλο ή τον γύρο της Γης. O Δρ Raghavan επισημαίνει, το κειμένου γίνεται ακόμη πιο εκπληκτικό: ειναι 31 κομμάτια από τα οποία αποτελείται η μηχανή, συμπεριλαμβανομένου ενός είδος φωτογράφηση(?) από καθρέφτη!! το κείμενο απαριθμεί επίσης 16 είδη από μέταλλο που απαιτούνται για την κατασκευή του οχήματος:`Μέταλλα κατάλληλα,ειναι 16 είδη` όμως μόνο τρία από αυτά είναι γνωστά σε μας σήμερα....

ο Δρ Murty, καθηγητής Αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο Επιστημών στο Bangalore, λέει:ότι τα αρχαία ινδικά κείμενα αναφέρονται στην αεροναυπηγική,στα διαστημόπλοια, σε ιπτάμενες μηχανές, αρχαίους αστροναύτες. Η μελέτη των σανσκριτικών κείμενων με έχει πείσει ότι η αρχαία Ινδία ήξερε το μυστικό για ιπτάμενες μηχανές και ότι οι μηχανές ήταν φτιαγμένες από διαστημόπλοια που έρχονται από άλλους πλανήτες.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια αναφορά στο Ραμαγιάνα το οποίο λέει το εξής: Το σκάφος του Puspaka που μοιάζει με τον Ήλιο και ανήκει στον αδελφό μου έκανε άσκηση από τον ισχυρό Ravan? ηταν ενα εξαιρετικό σκάφος πηγαίνει παντού κατά βούληση ,το σκάφος μοιάζει με ένα φωτεινό σύννεφο στον ουρανό... Και ο βασιλιάς [Ράμα] πήρε το εξαιρετικό σκάφος της Raghira, και σηκώθηκε ψηλά στην ατμόσφαιρα.

Στο Mahabharata, μαθαίνουμε ότι ένα άτομο που ονομάζεται Asura είχαν ένα Vimana που ηταν δώδεκα πήχεις στην περιφέρεια, με τέσσερις τροχούς, το κείμενο είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο πληροφοριών σχετικά με τη σύγκρουση μεταξύ θεών που έλυναν της διαφορές τους με όπλα προφανώς τόσο θανατηφόρα όσο και σήμερα ίσως και χειρότερα.

Εκτός από τα απίστευτα βλήματα, το κείμενο καταγράφει τη χρήση άλλων θανατηφόρων όπλων. "Dart Indra" λειτουργεί μέσω ενός κυκλικού κάτοπτρου. Όταν ενεργοποιηθεί, παρήγαγε μια ακτίνα φωτός, η οποία εστιάζονταν σε κάθε στόχο. Σε μία συγκεκριμένη ανταλλαγή, ο ήρωας, ο Κρίσνα, κυνηγάει τον εχθρό του, τον Salva στον ουρανό, όταν το Vimana του Salva η Saubha, γίνεται αόρατο. Απτόητος, ο Κρίσνα έβαλε φωτιές με ενα ειδικό όπλο.

Πολλά άλλα φοβερά όπλα περιγράφονται στο Mahabharata, αλλά το πιο τρομακτικό απ 'όλα είναι το ένα που χρησιμοποιείται κατά του του λάου των Vrishis. Τα ισχυρά Vimana εξαπέλυσαν εναντίον σε τρεις πόλεις των Vrishis και των Andhakas ένα βλήμα με όλη τη δύναμη του Σύμπαντος. Μια στήλη φωτιάς και καπνού λαμπρή σαν δέκα χιλιάδες ήλιους, Ήταν το άγνωστο όπλο, ένας γιγαντιαίος αγγελιοφόρος του θανάτου που μετέτρεψε σε στάχτη το σύνολο της φυλής των Vrishnis και Andhakas.Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι σχετίζεται με ανάλογες αναφορές σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς .

Η επιπτώσεις του Κεραυνού έκαναν αναγνωρίσιμα τα πτώματα μονό από το δαχτυλίδι, εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν τόσο καμένα τα πτώματα τους που δεν μπορούσες να τους γνωρίσεις. Οι επιζώντες πήραν λίγο αιθέρα(?), καθώς προκάλεσε να πέσουν τα μαλλιά και τα νύχια τους, και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάει για πυρηνική βόμβα!.

Ίσως η πιο προκλητικές πληροφορίες σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς και του μυθικού Vimanas στα αρχαία αρχεία είναι ότι υπάρχουν κάποια αρχεία, που περιγράφουν πώς να φτιάξεις ένα, οι οδηγίες είναι αρκετά ακριβής.

Στο σανσκριτικό Samaraanganasutraadhaara είναι γραμμένο: Ισχυρά και ανθεκτικά πρέπει να είναι τα υλικά για να γίνει το Vimana, σαν ένα μεγάλο πουλί από ελαφρύ υλικό.και μέσα να έχει τον κινητήρα με τον υδράργυρο. Η μυστική δύναμη του υδράργυρου του δίνει ώθηση για απίστευτη ταχύτητα, ένας άνθρωπος που κάθεται μέσα μπορεί να ταξιδέψει μια μεγάλη απόσταση στον ουρανό. Οι κινήσεις του Vimana είναι τέτοια ώστε μπορεί να ανέβει κατακόρυφα, να κατέβει κάθετα, να κινείται λοξά προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Με τη βοήθεια των μηχανημάτων οι άνθρωποι μπορούν να πετάξουν στον αέρα και τα θεϊκά όντα μπορούν να κατέβουν στη γη.

Η Hakatha (Νόμοι των Βαβυλωνίων) δηλώνει αρκετά ξεκάθαρα: Το προνόμιο της λειτουργίας μια πτητικής μηχανής είναι μεγάλη. Η γνώση της πτήσης είναι απο τις αρχαίες κληρονομιές μας. Ένα δώρο από 'εκείνους από ψηλά . Τελος πρώτου μέρους, υπάρχει κανεις που δεν κατάλαβε κατι;........©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Vimanas στα αρχαία κείμενα Mahabharata, και πυρηνικό ολοκαύτωμα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats