5 Σεπ 2016

ΦΑΣΗ «ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ» ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΑΣΗ «ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ» ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΤΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ:

«Οι πρώτες επίσημες επαφές των ανθρώπων της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες θα γίνουν κατόπιν προσκλήσεως των ηγετών σας στη Σελήνη και ομάδας επιστημόνων στον πλανήτη Άρη.Από τώρα ήδη έχουμε αναλάβει την υποχρέωση με το σκάφος «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ», του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας, να επιστρέψουμε στη Γαία τους επισκέπτες του Άρη λόγω της δικής σας αδυναμίας για επιστροφή,θα πρέπει μετά την επιστροφή και των δύο αποστολών,και του Άρη,να επακολουθήσει επίσημη ενημέρωση των ανθρώπων για τις προθέσεις μας,τις εγκαταστάσεις μας,τον τρόπον διαβίωσής μας,το τεχνολογικό μας επίπεδο όπως αυτά έχουν οργανωθεί από επιστήμονες της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός».της Σελήνης

Το προσωπικό της βάσεώς μας από τον Άρη παρακολουθεί διαρκώς τη Γαία και ανυπομονεί να σας υποδεχτεί, να σας γνωρίσει και επίσημα να σας φιλοξενήσει,και να σας συγχαρεί για την πρώτη επαφή που θα πάρουν οι κάτοικοι της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες.

Εμείς δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά και από το πουθενά στη Γαία,είμαστε συγκάτοικοί σας πάνω στον πλανήτη από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας.Στο επίπεδο κυβερνήσεων των λεγομένων από εσάς Μεγάλων Δυνάμεων,διατηρούμε επαφές και τους συστήσαμε να μελετήσουν τρόπους ενημέρωσης της ανθρωπότητας για την παρουσία μας, ξεκινώντας από πολύ πίσω, στο λυκόφως της ιστορίας σας,μέχρι κι τη στιγμή που θα γίνεται η ενημέρωση.

Τους υποδείξαμε να αναζητήσουν τις πηγές ενημέρωσής τους σε χιλιάδες χειρόγραφα των λαών της Γαίας, στο «Κίτρινο Βιβλίο» του ΟΗΕ, που έχουμε δώσει εμείς,και στο «Βιβλίο Συμφωνίας» του Σειρίου,το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες για τη μετανάστευση των λαών από τον Βέγα,τη Λύρα,τον Σείριο,τον Ωρίωνα και τον Γαλαξία της Ανδρομέδας,στη Γαία πριν από τέσσερα εκατομμύρια χρόνια.

Αντίγραφο του βιβλίου αυτού βρίσκεται σε υπόγεια κρύπτη του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών της Ελλάνιας, που το είχε κρύψει ο Ιεροφάντης Ακήρατος με δική σας ονομασία, για να μην πέσει στην κατοχή των Περσών και κατακτήσουν τη Γαία ολόκληρη.

Οι ηγέτες των Μεγάλων δυνάμεων με διάφορες αιτιάσεις δεν το έπραξαν, όπως είχαν υποχρέωση, αλλά και συνωμότησαν εναντίον μας, με την τεχνολογία που τους δώσαμε με ειδικές συμφωνίες και με αυτήν σχεδιάζουν να μας επιτεθούν.

Τους χορηγήσαμε αφειδώς δική μας τεχνολογία με την προϋπόθεση ότι αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να ανυψώσουν το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων της Γαίας και αυτοί την εκμεταλλεύτηκαν για το κακό της ανθρωπότητας.
Όλα αυτά πρέπει να τα γνωρίζει η ανθρωπότητα κατά τη φάση της «Πρώτης Επαφής» μαζί μας και αυτό το φοβούνται πολύ οι γήινοι αποστάτες.

Ο Ιερός Άρχων Φωτός, μεθ’ υμών εστί. Έρρωσθε», (22-6-2015).
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»
ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

diadrastika.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΦΑΣΗ «ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ» ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications