1 Σεπ 2016

Εκκενώνεται το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης – Φόβοι τρομοκρατικής επίθεσης (vid)

Εκκενώνεται το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης – Φόβοι τρομοκρατικής επίθεσης (vid)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω απειλής για βόμβα. Πιο συγκεκριμένα το reuters επικαλείται αναφορές της Bild ότι ο διεθνής αερολιμένας εκκενώνεται από την αστυνομία.

Της Χριστίνας Φλάσκου

Ταυτόχρονα, μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα ότι «όλοι οι επισκέπτες να εγκαταλείψουν το κτίριο αμέσως. Τα επίπεδα 1 και 2 να εκκενωθούν»Το RT αναφέρει ότι ένας ύποπτος επιβάτης παρέκαμψε την περιοχή ελέγχου ασφαλείας. Για το λόγο αυτό η ομοσπονδιακή αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση των δύο τερματικών.

Το περιοδικό Focus κάνει λόγο ότι μια γυναίκα με εκρηκτικά παρέκαμψε τον έλεγχο ασφαλείας και η οποία εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος.Η εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πτήσεις.Με βάση τα όσα ισχυρίζεται χρήστης του twitter επιβάτες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη πηγαίνουν στον κάτω όροφο ενώ οι επιβάτες από άλλες χώρες, πηγαίνουν στον επάνω όροφο

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι το τέταρτο με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στην Ευρώπη, καθώς κάθε χρόνο περνούν από εκεί 65 εκκατομμύρια ταξιδιώτες.Επίσης το συγκεκριμένο αεροδρόμιο αποτελεί την κύρια βάση της Lufthansa.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκκενώνεται το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης – Φόβοι τρομοκρατικής επίθεσης (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats