Δημοσίευμα ΣΟΚ! «Πέντε νησιά κοντά στην Κρήτη είναι τουρκικά…»

Εξοργίζει το δημοσίευμα εφημερίδας των Τούρκων, Γενί Τσαγ (Νέα εποχή), η οποία στηρίζει ενεργά τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ένας από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, ο Αχμέτ Τακάν, κατηγόρησε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου για την επίσκεψη του στην Κρήτη.

Ο προκλητικός δημοσιογράφος δήλωσε πως η επίσκεψη του Τσαβούσογλου νομιμοποιεί την υποτιθέμενη ελληνική «κατοχή» σε νησιά που βρίσκονται κοντά στην Κρήτη και «ανήκουν στην Τουρκία». Το αισχρό δημοσίευμα αμφισβητεί την ελληνική 17 νησιών και 5 που βρίσκονται περιμετρικά της Κρήτης.

Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία ανέχεται την κατάσταση αυτή και με ψευδή στοιχεία προσπαθεί να παρουσιάσει διαφορετικά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου, όταν υποτίθεται πως σκάφος του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ παραβίασε τα Τουρκικά Χωρικά Ύδατα κάτω από τα 6 ν.μ. στην περιοχή της Ψερίμου και άνοιξε πυρ κατά τουρκικού αλιευτικού σκάφους.

Παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το εν λόγω άρθρο, η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει αφήσει αναπάντητες τις προκλήσεις…

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications