4 Σεπ 2016

Δημοσίευμα ΣΟΚ! «Πέντε νησιά κοντά στην Κρήτη είναι τουρκικά…»

Δημοσίευμα ΣΟΚ! «Πέντε νησιά κοντά στην Κρήτη είναι τουρκικά…»

Εξοργίζει το δημοσίευμα εφημερίδας των Τούρκων, Γενί Τσαγ (Νέα εποχή), η οποία στηρίζει ενεργά τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ένας από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, ο Αχμέτ Τακάν, κατηγόρησε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου για την επίσκεψη του στην Κρήτη.

Ο προκλητικός δημοσιογράφος δήλωσε πως η επίσκεψη του Τσαβούσογλου νομιμοποιεί την υποτιθέμενη ελληνική «κατοχή» σε νησιά που βρίσκονται κοντά στην Κρήτη και «ανήκουν στην Τουρκία». Το αισχρό δημοσίευμα αμφισβητεί την ελληνική 17 νησιών και 5 που βρίσκονται περιμετρικά της Κρήτης.

Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία ανέχεται την κατάσταση αυτή και με ψευδή στοιχεία προσπαθεί να παρουσιάσει διαφορετικά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου, όταν υποτίθεται πως σκάφος του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ παραβίασε τα Τουρκικά Χωρικά Ύδατα κάτω από τα 6 ν.μ. στην περιοχή της Ψερίμου και άνοιξε πυρ κατά τουρκικού αλιευτικού σκάφους.

Παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το εν λόγω άρθρο, η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει αφήσει αναπάντητες τις προκλήσεις…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δημοσίευμα ΣΟΚ! «Πέντε νησιά κοντά στην Κρήτη είναι τουρκικά…»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats