Το κομμουνιστικο φασισμό ποιος θα τον σταματήσει;το μασονικό avaaz.org στέλνει μηνύματα να ψηφίσουν κατά του Τραμπ!!
Το κομμουνιστικο φασισμό ποιος θα τον σταματήσει;το μασονικό avaaz.org στέλνει μηνύματα να ψηφίσουν κατά του Τραμπ!!

Από που και ως που έχει το εμαιλ αφου εγω δεν εχω ψηφίσει πότε εκεί! ποιος κρίνει ποιος ειναι "φασίστας";οι Εβραίοι?τα τσιράκια τους ενα σκαλί πιο κάτω απο αυτούς αριστεροκομμουνιστες οι οποίοι ειναι αδίσταχτη φυλη ; έπρεπε να τον βγάλατε ναζι αφου η κοιμισμένη μαζα στο ΜΑΤΡΙΧ σας νομίζει οτι αυτοι ηταν οι "κακοί" σε ολο τον κόσμο! πιο πολύ κόσμος μπεε θα ψήφιζε!! οπως και υπέρ στους "κακόμοιρους" λαθρο! διαλεγμένοι ένας ένας του isis, υπέρ της ελιτ, και να ειναι ιδιοι με τους κομμουνιστες! ανά χωρα οι οποίοι τους θεωρούν αδέλφια, οι λαθρο και οχι η χωρα που γεννήθηκαν αυτά τα μιασματα!

Αυτός είναι ο νέος, καταπληκτικός τρόπος που επιτρέπει σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ μας να σταματήσουμε τον Τραμπ και τον φασισμό του: Πάνω από 8 εκατ. Αμερικανοί υπήκοοι ζουν εκτός ΗΠΑ — αρκετοί για να καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τόσο τρομοκρατημένοι με την άνοδο του Τραμπ όσο κι εμείς, αλλά μόνο το 12% ψηφίζουν!

Γι’ αυτό, το Avaaz δημιούργησε ένα απλό διαδικτυακό εργαλείο που επιτρέπει σε Αμερικανούς υπηκόους να ψηφίσουν από το εξωτερικό! Οι εγγραφές κλείνουν σε λίγες ημέρες και πρέπει να στείλουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αυτό το εργαλείο σε κάθε Αμερικανό υπήκοο που γνωρίζουμε εμείς ή οι φίλοι μας. Διάδωσέ το ΠΑΝΤΟΥ: secure.avaaz.org/el/globalvote_loc/

Η ιδέα του Τραμπ ως πλανητάρχη μάς τρομάζει όλους: Θέλει να ρημάξει τη Συρία στις βόμβες και να σκίσει διεθνείς συμφωνίες για την κλιματική αλλαγή, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ευρώπης! Πολλοί από εμάς που δεν μπορούμε να ψηφίσουμε στις ΗΠΑ νιώθουμε ανήμποροι μπροστά στην άνοδο του πρωτοφασισμού. Τώρα, όμως, έχουμε μια ευκαιρία να βοηθήσουμε, κινητοποιώντας τους Αμερικανούς υπηκόους του εξωτερικού για να ψηφίσουν. Το παράδοξο είναι ότι κανείς άλλος δεν το έχει σκεφτεί. Ούτε καν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον!

Αυτό μπορεί να καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά για να πετύχει, πρέπει όλοι και όλες να το διαδώσουμε γρήγορα, πριν κλείσουν οι εγγραφές: Στόχος του Τραμπ είναι να σπείρει τον διχασμό, βάζοντας τους Αμερικάνους να φαγωθούν μεταξύ τους και με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο καλύτερος τρόπος για να τον κατατροπώσουμε είναι να συσπειρωθούμε και να δημιουργήσουμε μια πρωτοφανή παγκόσμια κινητοποίηση που θα φέρει την πιο ανοιχτόμυαλη ομάδα Αμερικανών ψηφοφόρων στην πρώτη γραμμή αυτής της εκλογικής μάχης.

Αν έχουμε γνώμονα την αγάπη και την ενότητα, όχι μόνο μπορούμε να νικήσουμε το μίσος και τον διχασμό του Τραμπ, αλλά και να σημειώσουμε μια καταιγιστική ήττα. Μια ΗΤΤΑ που θα δώσει ένα μάθημα σε όλους τους Ντόναλντ Τραμπ του κόσμου και θα γίνει ιστορικό παράδειγμα για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Και διαφήμιση τις μασονοσελιδες τους!! αφαιρεθηκαν ολόκληρα τα λινκ!
Με ελπίδα,
Allison, Rewan, Emma, Oli, Ben, Nick και όλη η ομάδα του Avaaz Περισσότερες πληροφορίες: Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εκλογές στις ΗΠΑ – Η Καθημερινή
www.kathimerini.gr
Οι εκπατρισμένοι Αμερικανοί είναι το σημαντικότερο εκλογικό μέτωπο που υπήρξε ποτέ (στα Αγγλικά) – London School of Economics blogs.lse.ac.uk/ Τραμπ: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά εναντίον της Ευρώπης (στα Αγγλικά) – Daily Mail
www.dailymail.co.ukΟι Αμερικανοί ψηφοφόροι του εξωτερικού δεν πείθονται (στα Αγγλικά) – Bloomberg/www.bloomberg.com Democrats Abroad: Τι θα μπορούσε να μάθει το Δημοκρατικό Κόμμα από τους στρατιώτες του Πεζικού που ζουν στο εξωτερικό (στα Αγγλικά) – Salon www.salon.com Reuters

Εγώ το εχω πει μαζί με τον Χίτλερ έχασε και η ανθρωπότητα και που να ήξεραν γιατι!! ναζι λενε τα ζωα! που δεν ξερουν καν ούτε αληθινή ιστορια ούτε τι παίζεται σε αυτο τον κόσμο! και αυτά τα μιασματα εχουν εξαπλωθεί σε ολο τον κόσμο! αυτοι ειναι η κόλαση σας!ζουν αναμεσα σας! τέρατα αναμεσα σε πρόβατα!......(ένας λόγος που δεν γράφω και βιβλίο με ολα τα στοιχειά, ειναι για την αποφύγει πανικού της μάζας ,άσε που θα με φάνε! )

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μου εστειλε κ εμενα το avaaz ένα τετοιο μηνυμα κ πατησα διαγραφη κ το ελαβε σαν ψηφο. κανουν κολπα . απατη

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications