4 Σεπ 2016

Αρχαίος δίσκος με σχέδια εξωγήινης κατασκευής! (Φωτογραφία)

Αρχαίος δίσκος με σχέδια εξωγήινης κατασκευής

Είναι ένα αρχαίο τεχνούργημα εξωγήινης κατασκευής; Πιθανώς!

Το μουσειακό έκθεμα είναι ένα αντίγραφο ενός «devaysa» (ιπτάμενος δίσκος), η βάση του οποίου ο κινητήρας είναισχεδιασμένος για supermagnetron λειτουργία δόνησης με τον άξονα συμμετρίας της τρίτης τάξης.

ιπτάμενος δίσκος

Σε τρεις αγωγούς το περίεργο είναι οτι γεμίζουν τα κύτταρα του «vafilnogo με φίλτρα», το ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μεταδίδονται με καθυστέρηση σε σχέση με τις ακόμα (ομαλές) του αγωγού.

Πραγματικό είναι η ανάπτυξη της συσκευής πρέπει να είναι κατασκευασμένη με magnetron τεχνολογία, δηλαδή υψηλής συμμετρίας ‘steper’ και με το στρώμα του δέρματος που κατασκευάζονται από ένα καλό αγωγό όπως ο άργυρος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αρχαίος δίσκος με σχέδια εξωγήινης κατασκευής! (Φωτογραφία)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: