9 Σεπ 2016

Βιντεοσκόπηση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα – Πρωτόγνωρες καταστάσεις

Βιντεοσκόπηση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα – Πρωτόγνωρες καταστάσεις

Η «Ταυτότητα Κτιρίου» είναι ο νέος θεσμός που δημιουργεί το κράτος, στο πλαίσιο της «πράσινης πολιτικής», προκειμένου να αποκτηθεί από την παγκόσμια εξουσία εικόνα για όλα τα κτίρια, δημόσια και ιδιωτικά.

Δημόσια κτίρια και χώροι συνάθροισης κοινού (νοσοκομεία, σχολεία, θέατρα κ.ά.) είναι υποχρεωμένα να συμπληρώσουν την ταυτότητα κτρίου εντός τριετίας από την δημοσίευση του νόμου, οι ιδιοκτήτες σπιτιών και παρεμφερών κτιρίων (γραφεία, ιατρεία, καταστήματα, γραφεία ελευθέρων επαγγελματιών, χώροι παροχής υπηρεσιών) εντός πενταετίας, ενώ οι ιδιοκτήτες αποθηκών και αποθηκευτικών χώρων εντός οκταετίας.

Η συμπλήρωση του φακέλου για την «Ταυτότητα Κτιρίου» θα γίνεται ηλεκτρονικά, με τη βοήθεια επιβλέποντος ιδιώτη μηχανικού και θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του ακινήτου.

Το κόστος θα αφορά φυσικά τους πολίτες. Συγκεκριμένα, η επίβλεψη του μηχανικού για την δημιουργία του φακέλου «Ταυτότητας Κτιρίου» συνεπάγεται και αμοιβή αυτού και άρα έξτρα επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες, που τα τελευταία χρόνια πληρώνουν «χρυσό» τις ιδιοκτησίες τους με τον ΕΝΦΙΑ.

Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως θα βιντεοσκοπούνται τα πάντα μέσα και έξω από το σπίτι και μάλιστα το βίντεο θα αναρτάται ηλεκτρονικά, προσβάσιμο για το κράτος αλλά και για χάκερς.

Κάθε λεπτομέρεια θα είναι γνωστή, ενώ θα απαιτείται και ενεργειακό πιστοποιητικό, στο πλαίσιο της Ατζέντας 21, το οποίο θα κοστίζει εξίσου λεφτά.

Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν πληροί τις πολεοδομικές και περιβαλλοντικές προϋποθέσεις, θα καταβάλλονται πρόστιμα ενώ το σπίτι θα απειλείται ακόμα και με κατεδάφιση!!!

Τα σχόλια δικά σας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βιντεοσκόπηση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα – Πρωτόγνωρες καταστάσεις
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications