21 Αυγ 2016

Το Ιράν αναμένει να ολοκληρωθούν οι παραδόσεις S-300 από τη Ρωσία

Το Ιράν αναμένει να ολοκληρωθούν οι παραδόσεις S-300 από τη Ρωσία

Το Ιράν αναμένει να ολοκληρωθούν οι παραδόσεις S-300 από τη Ρωσία Πολίτης News, 21.08.2016 (τελευταία ενημέρωση 10:28) 0 Το Ιράν δεν έχει ακόμη σχέδια για την παραχώρηση σε ρωσικά αεροσκάφη της πρόσβασης σε άλλες αεροπορικές βάσεις πέραν της Χαμεντάν.

Η Τεχεράνη αναμένει η Μόσχα να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για τις εναπομείνασες παραδόσεις των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-300 εντός του Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο Ιρανός Υπουργός Άμυνας Χοσέιν Ντεχάν.

"Το κύριο μέρος της παράδοσης έγινε στη χώρα μας. Ελπίζω ότι τα εναπομείναντα συστήματα αεροπορικής άμυνας θα παραδοθούν στην Τεχεράνη εντός του επόμενου μήνα", είπε ο κ. Ντεχάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Τασνίμ.

Η ιρανική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να αγοράσει συστήματα S-400, πρόσθεσε ο ίδιος. "Η ρωσική πλευρά πρόσφερε στο Ιράν συστήματα S-400, αλλά δεν έχουμε προγραμματίσει την απόκτησή τους", διευκρίνισε ο Υπουργός Άμυνας της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Εξάλλου, ο κ. Ντεχάν είπε πως η χώρα του δεν έχει ακόμη σχέδια για την παραχώρηση σε αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας πρόσβασης σε άλλες αεροπορικές βάσεις του Ιράν πέραν της Χαμεντάν, στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στη Συρία, αλλά θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση εάν είναι απαραίτητο.

Η παραχώρηση πρόσβασης στην αεροπορική βάση Χαμεντάν αποφασίστηκε κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της Συρίας, διευκρίνισε ο Χοσέιν Ντεχάν."Η υποδοχή ρωσικών αεροσκαφών στην αεροπορική βάση Χαμεντάν γίνεται στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, κατόπιν αιτήματος της συριακής κυβέρνησης", κατέληξε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ιράν αναμένει να ολοκληρωθούν οι παραδόσεις S-300 από τη Ρωσία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: