Όταν τα sites «μοιράζουν εγκεφαλικά» σε ενα λαό μπε!
Όταν τα sites «μοιράζουν εγκεφαλικά» σε ενα λαό μπε!

«Τα νέα κλισέ της ελληνικής ιντερνετικής ηλιθιότητας είναι εδώ. Αποκαλύπτουν όμως ένα στρατό από «λιγούρια» που καραδοκεί για «κλικ» και like»…

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές. Με καταστροφές, δεινά, λοιμούς και καταποντισμούς! «Γκρέμισε το Instagram» η... Τάδε Ταδοπούλου με τη φωτογραφία με το σ@ξι μπικίνι που ανέβασε.

Πριν από λίγο όμως την είχε προλάβει (στις μετά-φυσικές καταστροφές) η Δείνα Δανίδου η οποία «μοίρασε εγκεφαλικά» με το αποκαλυπτικό φόρεμα στα σοκάκια της Μυκόνου (αναστενάξαν τα καλντερίμια σου λέω). Ετσι για να πάρει ρεβάνς από την Ρίτσα Ριτσάρη που έκανε να «παραμιλούν τα social media» με το πόσο «φέτες» έγινε 89 μέρες έπειτα από τη γέννα!

Και αυτή η νέα τάση θα μεταφερθεί και σε βιβλία χρηστικών οδηγιών. Πώς βγαίναν παλιά (και εξακολουθούν) τίτλοι τύπου «Πώς θα την κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού», «Μυστικά για να γίνεις εκατομμυριούχος πριν από τα 30 σου» και άλλα τέτοια; Να, τώρα θα έχουμε «Γκρεμίστε τα social media σε 7+1 κινήσεις» (το 7 πάντα παίζει, είναι μεταφυσικός αριθμός).

Η ηλιθιότητα μαζί με ενα μαστό αδίσταχτων πίσω απο γνώστες ιστοσελίδες σε ολο της το μεγαλείο! πιο παλιά εβαζαν ΣΟΚ! η τάδε... Και έκρυβαν την φώτο! αντί να μην πατάνε σε τέτοιες σελίδες αντίθετα αυτές ειναι οι πιο γνώστες στην Ελλάδα! δείξε μου ποιες σελίδες διαβάζει η μαζα να σου πω αν αξίζει κατι καλύτερο αυτη η χωρα!

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, πως αξιόλογα βίντεο στο youdupe δεν εχουν απήχηση, που εχουν σχέση με πνευματική αφύπνιση,κτλ, οπως παλιές εκπομπές που έπαιζαν σε μικρά κανάλια (πχ Ψυχικά - Παραφυσικά φαινόμενα,UFO κτλ),διότι τα "μεγάλα"? το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι πως θα χειραγωγήσουν την μαζα! αν ειναι όμως προπαγάνδες και κομμουνιστικα αριστερα ψεμματα τύπου μηχανή του χρόνου,και της ΕΡΤ χαμός! ενα ηταν ανεξάρτητο, και το έκλεισαν οι κομμουνιστές! εκ των έσω!(ALTER--- 12 Δημοσιογράφοι και 10 Τεχνικοί και Διοικητικοί, έχουν μαζευτεί στην ΕΣΗΕΑ με στόχο, να κλείσουν το Alter..ergazomenoialter ,και ναι τα κατάφεραν!)

Με αυτά τα δεδομένα καταλαβαίνει κανεις νοήμον οτι αυτός ο λαος ειναι άξιος της μοιρας του! τραγική χωρα τραγικός λαος! η ηλιθιότητα δεν σταμάτα εκεί! ίδια κατάσταση και στο ίντερνετ, επικρατεί το ίδιο, μαλιστα η μαζα δεν "γουστάρει" αλήθεια! δώσε ψέμα και θα σε ακολουθάει για πάντα, μην του χαλάσεις τον ψεύτικο κόσμο! η γνωστή ιστορια με αυτόν που γυρίζει απο την αλήθεια στους κοιμισμένους, και τους λέει την αλήθεια και πέφτουν πάνω του να τον φάνε! στο σπηλαίο του Πλάτωνα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχουμε εδω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ !, οχι πρέπει να είσαι πρόβατο ενα με την μαζα! οπως θελει και η ελιτ!.....

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μόνο όποις γνωρίζει απο το σύστημα που φτιαχνει σταρ μπορεί να αντιληφθεί τα πραπάνω. οι υπόλοιποι ας μήνουν στον καναπέ τους. πάντως ένα θα είναι σίγουρο. η γυναίκα τους σε άλλον καναπέ ...αράζει. απλά τα πράγματα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications