11 Αυγ 2016

ΤΙ ΕΚΑΝΕ;«Στρατολόγησε εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους στην ‘CIA'»!!!

«Στρατολόγησε εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους στην ‘CIA'»!!!

Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, η εξόχως «ευπαρουσίαστη» ξανθιά πράκτορας της ‘CIA’, η οποία σε βιβλίο της λέει, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες!!! Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΗΚΕ στα Ελληνικά, απο κανέναν εκδοτικό οίκο…(Διόλου περίεργο, έ;)

Η Βάλερι Πλέϊμ, που η υπόθεσή της έκανε ΠΑΤΑΓΟ στις ΗΠΑ, (έγινε μάλιστα και επιτυχής κινηματογραφική ταινία), δουλεύοντας για τη ‘CΙΑ’ στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχου» Νταγκ Σμίθ, είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην ‘CIA’, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!…

Η ΟΜΟΡΦΗ ‘ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ’ ΤΗΣ ‘CIA’
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.
Ο ΣΩΝ ΠΕΝ ΚΑΙ Η ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ.

Η νεαρή Αμερικανίδα, σαγήνευε με την άψογη εμφάνισή της τους Έλληνες σε εκδηλώσεις και κοσμικές δεξιώσεις, κάνοντας «χρήσιμες» γνωριμίες. Η άριστη εκπαίδευση(…), το διπλωματικό της προφίλ, τα ελληνικά της, τα ξανθά μαλλιά και ο «εκδηλωτικός» της χαρακτήρας(…) μάγευαν τους «επιρρεπείς ΕΛΛΗΝΕΣ» και τους οδηγούσαν σαν πεταλούδες στο φως!

«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας, για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ΠΟΙΟΥΣ θα έπρεπε να επιδιώξουμε, να συνεχίσουμε τις ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ».

«Στρατολόγησε εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους στην ‘CIA'»!!!

Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της ‘CIA’ στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ… Του δείχναμε με υπερηφάνια τη μικρή στοίβα (!!!) με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία, λέγοντας:«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως»!!!

«Στρατολόγησε εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους στην ‘CIA'»!!!
ΔΕΞΙΑ, Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ… Εντύπωση προκαλεί (ΚΑΚΩΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ… «Ι.Κ.») η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι (ΜΠΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ» ΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ …»ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ»! «Ι.Κ.») και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της ‘CΙΑ’, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανελίξεως».

[ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ …ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΡΑΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ …ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ «ΜΑΣ», ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ‘CIA’ και της κάθε ‘καπάτσας’ ξανθιάς κούκλας της πρεσβείας…ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ, Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…ΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ …»ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ‘ΔΑΥΤΗ’; «ΙΩ.ΚΑΠ.»]

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΤΙ ΕΚΑΝΕ;«Στρατολόγησε εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους στην ‘CIA'»!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Υποθέτω οτι τα ονόματα είναι δημοσιευμένα στο αγγλικό βιβλίο. Δεν το διαβάσατε;;

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats