Πεζοναύτες Σκότωσαν Αρχαίο Γίγαντα στο Αφγανιστάν;;;
Πεζοναύτες Σκότωσαν Αρχαίο Γίγαντα στο Αφγανιστάν;;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΟΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ .

ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΡΙΠΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΠΛΩΝ Μ-4 ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ C-130 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ;; ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η φωτο δεν ειναι αληθινη μοιαζει με εργο ζωγραφου.Αλλα υπαρχουν γιγαντες.Η αρχαια Ελληνικη γραμματεια δεν λεει μπουρδες.
Το θεμα ειναι αυτος ο Μεγα Αλεξανδρος.Τι εκανε;Δεν τους εκλεισε ολους στην κοιλη γη;Του ξεφυγαν καποιοι;Η ανοιξε καμια πυλη;
Ανδρες!!Δεν ειναι να τους στειλεις πουθενα.Ουτε για ψωνια.
ψιψινελ

Ανώνυμοςείπε...

Υ.Γ
Ας σκεφτουμε τι εχει να γινει εαν ολοι αυτοι οι γιγαντοσωμοι βγουν στην επιφανεια της γης.Θα χρειαστουμε ενισχυσεις.Με το σταυρο στο χερι δεν μπορουμε να τα βαλουμε με αυτα τα πλασματα.Ουτε μπορει να ερθει ο Χριστος.Θα στειλει ενισχυσεις.Τους ομοιους τους σε δυναμη.Οχι γιατι ο ιδιος δεν εχει αλλα για να λειτουργησει η δικαιοσυνη.
Οποτε;
Και ο Απολλωνακος και η Αθηνουλα θα ξαναρθουν.
ψιψινελ

Iojikείπε...

Τί εννοείς κανιβαλος?Έτρωγε άλλους γίγαντες? Γιατί προφανώς οι άνθρωποι ανήκουν σε άλλο είδος.Δεν ήταν κανιβαλος αν τους έτρωγε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications