Οι Σουηδοί "διώχνουν" με κάθε τρόπο τους "μετανάστες" την άρια φυλη δεν θα την φτάσουν πότε ούτε οι Μογγόλοι ούτε οι Αφρικανοί!
Οι Σουηδοί διώχνουν με κάθε τρόπο τους μετανάστες

Τους προσφέρουν 4.000 ευρώ για το ταξίδι της επιστροφής ! άρια φυλη ουγκ! βλακείες ρατσιστικές και "ναζιστικές" "ιδεολογίες" λέει η μαζα! μονό που αυτές οι λέξεις ειναι εβραϊκές επινοήσεις! αρκεί να ρίξει κανεις μια μάτια, στην ιστορια να δει ποιοι ώθησαν την τεχνολογία και την φιλοσοφία, την γραφή,και πολλά αλλα! το θεϊκό γένος οπως το έλεγαν τότε! αυτές στην φώτο ειναι γνήσιες! .

Κάποτε ετσι ηταν και στην ελλαδα οι γυναικες, πριν την εισβολή των Μογγόλων και την τουρκοκρατία!άρα μην το "παίζουν" πολλοί απόγονοι των αρχαίων γιατι δεν ειναι! ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ηταν τυχαια ξανθός! ούτε οι πλειοψηφία των Γερμανών επι Χίτλερ! και πολύ σωστά μιλούσε για φυλετική υγιεινή, αλλιως θα ειστε καταδικασμένοι, σε ενα σώμα με ελάχιστη νοημοσύνη, η σκυλάκια των εβραιων δείτε τους αριστερούς κομμουνιστές πως γλείφουν τους Εβραίους! τι διάφορα εχουν τα ρομπότ απο αυτά τα μιασματα? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Πάνω από 10.000 άτομα που είχαν αιτηθεί άσυλο στη σκανδιναβική χώρα, έχουν αποχωρήσει μέσα στο 2016 Στα μάτια των προσφύγων και μεταναστών, η Σουηδία φάνταζε ως η «γη της επαγγελίας». Και γράφουμε «φάνταζε», διότι η πραγματικότητα τους διέψευσε, σε βαθμό που να εγκαταλείπουν ομαδικώς τη σκανδιναβική χώρα. Πάνω από 10.000 άτομα, τα οποία είχαν αιτηθεί άσυλο, έχουν αποχωρήσει από το ξεκίνημα του 2016, ενώ η κυβέρνηση της χώρας τους προσφέρει και... μπόνους 4.000 ευρώ στον καθένα, προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού της επιστροφής στις πατρίδες τους!

Με άλλα λόγια, η τεχνητή, όπως όλα δείχνουν, καθυστέρηση στην εξέταση των αιτήσεων ασύλου και τα χρήματα που προσφέρονται, αποτυπώνουν τη διάθεση της σκανδιναβικής χώρας να «διώξει» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με κάθε τρόπο από το έδαφός της.

Η κατάρρευση του ονείρου για χιλιάδες ανθρώπους που προέρχονται από την εμπόλεμη ζώνη στη μεσοποταμία, είναι εκκωφαντική. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σύγκριση με το 2015, οι αιτήσεις ασύλου είναι λιγότερες από τις μισές το 2016, ενώ 10.655 άτομα που ανέμεναν την αξιολόγησή τους, εγκατέλειψαν τη σκανδιναβική χώρα, προκειμένου να μεταβούν αλλού ή να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Η Σουηδία ήταν ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς των προσφύγων τα προηγούμενα χρόνια. Ο αριθμός των αφίξεων κατά το 2014 και το 2015 ξεπέρασε τις 160.000. Το 2015, σχεδόν το 55% των αιτήσεων ασύλου που είχαν κατατεθεί, είχαν γίνει δεκτές. Η πολιτική αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αυξήσει τις ροές, γεγονός που οδήγησε στο άλλο άκρο. Πλέον, η Σουηδία προσφέρει κίνητρο στους πρόσφυγες και μετανάστες να αποχωρήσουν, ενώ καθυστερεί την έκδοση των αξιολογήσεων των αιτημάτων, ώστε να ωθήσει στα όριά τους, τους ανθρώπους αυτούς.

Η κριτική προς την κυβέρνηση, η οποία άλλαξε ρότα τους τελευταίους μήνες, στηρίχθηκε στο γεγονός ότι μόλις 500 άτομα από τους 160.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρήκαν μόνιμη δουλειά και εντάχθηκαν στην κοινωνία. Την ίδια στιγμή, πάνω από το 40% των Σουηδών δηλώνουν ανήσυχοι από την παρουσία των ανθρώπων αυτών, ιδιαίτερα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε διάφορα σημεία της Ευρώπης.

Η σουηδική κυβέρνηση προσφέρει πάνω από 4.000 ευρώ σε κάθε πρόσφυγα για να επιστρέψει στην πατρίδα του, και σχεδόν 10.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications