13 Αυγ 2016

Γιατί σώπασε ο Ελληνικός λαός; Μήπως αισθάνεται κάπου ένοχος;;

Γιατί σώπασε ο Ελληνικός λαός; Μήπως αισθάνεται κάπου ένοχος;;

Είναι καιρός να απομυθοποιήσουμε μια εποχή και να στήσουμε έναν άλλο μύθο, από τον οχετό στα αστέρια. Aν θέλουμε να σώσουμε την χώρα μας, θα πρέπει να γυρίσουμε στην περίοδο 1993-2004.

Ειναι η περίοδος με τα πολλά λεφτά, με τα σωστά ναρκωτικά, με τα αδίστακτα Media, με τους σκληρούς stars, με τους ταλαντούχους τυχοδιώκτες, με τους γητευτές κρατικών επιχορηγήσεων – κονδυλίων, με τις πλούσιες ντόπες των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα χρηματιστήρια και τις OffShore…….. μιας ιδιαίτερα χυμώδους περιόδου της ιστορίας μας.

Για το χρήμα και την εξουσία από μια εγκληματική συμμορία, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης. Μια εποχή που άρπαξε…. μέθυσε…οδήγησε….. σε μια παρανοϊκή ονειρική κατάσταση.

Όλα σιγά σιγά θα βγουν και θα αποκαλυφθούν. Ένα ένα τα κομμάτια του πάζλ θα ενωθούν και θα δούμε όλη την «εικόνα» μπροστά μας. Αν ο ΓΑΠ είναι προδότης επειδή μας έβαλε στο ΔΝΤ, οι άλλοι που συνεχίζουν να επιμένουν σε φόρους και μνημόνια τι είναι; Έχουν να κρύψουν κάτι και επιμένουν; Γιατί σώπασε ο Ελληνικός λαός; Μήπως αισθάνεται κάπου ένοχος;;

..Σήμερα βλέπουμε μπροστά μας μια τριτοκοσμική χώρα που έχει χάσει σχεδόν τα πάντα. Αντίδραση δεν υφίσταται. Όλα παθητικά και άθλια. Ευνούχισαν την νεολαία και την πέταξαν στα σκουπίδια………στην πρόστυχη μεταμοντέρνα εποχή. Χωρίς προσωπικότητα. Χωρίς νεύρο. Χωρίς τίποτα.

Η περίοδος 1993-2004 άνοιξε το δρόμο για το συνεχές τίποτα….Ένας κουτοπόνηρος-φαύλος λαός που ζει και περιμένει με ανυπομονησία τις παλιές καλές εποχές. Κάπως έτσι ήρθε και ο Σύριζα στην εξουσία……

Δεν μου καίγεται καρφάκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα οφίτσια και τα μπόνους προορίζονται μόνο για όσους είναι, πάνω απ’ όλα, χρήσιμοι στον αγώνα που μαίνεται για όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενη κατασκευή εικονικής πραγματικότητας για λογαριασμό της ακραία παρακμιακής,αυταρχικής και ιδιοτελούς Ελληνικής άρχουσας τάξης…..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιατί σώπασε ο Ελληνικός λαός; Μήπως αισθάνεται κάπου ένοχος;;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats