Όπως ηταν αναμενόμενο! και ειχαμε πει δεν ειναι στο σχεδιο αυτα! άρση της απαγόρευσης μπουρκίνι

Δε μπορεί, πλάκα μας κάνετε, έτσι?(εμείς εδω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, το είχαμε πει αυτά δεν ειναι στα σχεδία ,όλοι εκτελούν εντολες των Οβριών,αυτοι όλοι ειναι τα: αριστερα μιασματα σε θέσεις κλειδιά απόγονοι κομμουνιστών. Δεν υπάρχει "ελεύθερη" χωρα στο ΔΝΤ )

Δέκα συλλήψεις στις Κάννες για μουσουλμάνες που φορούσαν μπουρκίνι σε παραλία στην νότια Γαλλία. Η Γαλλία δεν αστειεύεται πλέον και εφαρμόζει στο ακέραιο την απαγόρευση στις πλαζ του δήμου των γυναικείων μαγιών που αφήνουν ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο.

Γράφει η Dreamworks

Οι Κάννες είναι μια από τις τρεις πόλεις στην Γαλλία που έχουν απαγορεύσει το μαγιό που φορούν οι μουσουλμάνες, εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας και καταπολέμησης του ριζοσπαστικού Ισλάμ έπειτα και από την τρομοκρατική επίθεση στην γειτονική Νίκαια, στις 14 Ιουλίου, που στοίχισε τη ζωή σε 85 ανθρώπους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος των Καννών, Νταβίντ Λινάρ, του κεντροδεξιού κόμματος του Νικολά Σαρκοζί «Οι Ρεπουμπλικάνοι», αποφάσισε στα τέλη του Ιουλίου να απαγορεύσει «την πρόσβαση στις παραλίες οποιουδήποτε δεν έχει την σωστή περιβολή, η οποία δεν σέβεται τις ηθικές αρχές και την αρχή της κοσμικότητας» απευθυνόμενος σαφέστατα στους μουσουλμάνους κατοίκους της πόλης για να γνωρίζουν ότι δεν θα αλλάξει ο γαλλικός αλλά και σύγχρονος τρόπος ζωής για χάρη των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους.

Για τον κ. Λινάρ «μια ενδυμασία λουομένου που δηλώνει επιδεικτικά τη συμμετοχή σε μια θρησκευτική κοινότητα, την ώρα που η Γαλλία και οι τόποι λατρείας της αποτελούν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων, μπορεί να διαταράξει τη δημόσια τάξη (...) κάτι το οποίο είναι απαραίτητο να προληφθεί».

Φυσικά αμέσως ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από Κατάρ και Σ.Αραβία με ισλαμικά κεφάλαια έσπευσαν να αντιδράσουν και να διαμαρτυρηθούν. Η απαγόρευση αυτή των μαγιό που καλύπτουν όλο το σώμα «αφαιρεί από την αρχή της κοσμικότητας την ουσία της», δήλωσε η Ένωση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (LDH), η οποία σκοπεύει να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να ζητήσει ακύρωση της απόφασης αυτής, όπως άλλωστε και η επιτροπή κατά της ισλαμοφοβίας στη Γαλλία CCIF, η οποία εξέφρασε «βαθιά ανησυχία» όσον αφορά αυτήν την, όπως την χαρακτήρισε, «νέα επίθεση στις πιο θεμελιώδεις αρχές δικαίου».

Όλα αυτά μέχρι χτες. Διαβάζω σήμερα ότι το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γαλλίας αποφάσισε την προσωρινή άρση της απαγόρευσης του ολόσωμου μαγιό μπουρκίνι, το οποίο φορούν πολλές μουσουλμάνες.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Γαλλίας εξέδωσε τη σχετική προσωρινή απόφαση μετά από αίτημα της Λίγκας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κατά σχετικής απόφασης στην μεσογειακή γαλλική πόλη Βιλνέβ-Λουμπέ, με το αιτιολογικό ότι παραβιάζονται οι πολιτικές ελευθερίες. Σύμφωνα με το γαλλικό δικονομικό σύστημα, προσωρινές αποφάσεις εκδίδονται στην περίπτωση που το δικαστήριο χρειάζεται πολύ χρόνο για να εξετάσει ενδελεχώς τη νομική τεκμηρίωση μιας απόφασης.

Μιλάμε εδώ για τη δεύτερη μεγαλύτερη κωλοτούμπα μετά το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ.
Τι συνέβη και ουσιαστικά "μπήκε στον πάγο" ο νόμος?
Μήπως για τα ψηφαλάκια, αφού έχουν εκλογές στη Γαλλία τον ερχόμενο Απρίλιο?
Μήπως επειδή ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Γαλλίας ανέρχεται σήμερα στο περίπου 10% της χώρας, δηλαδή περίπου στα 66 εκατομμύρια ψηφοφόροι?

Ουδέν κρυπτόν..
Η αλήθεια φανερώνεται ακόμα και όταν την κρύβεις κάτω από μπουρκίνι.
Το νου σας..
Dreamworks

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications