7 Αυγ 2016

Φαρ Ουέστ: Πυροβολισμοί στο κέντρο του Ηρακλείου

Φαρ Ουέστ: Πυροβολισμοί στο κέντρο του Ηρακλείου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ακούστηκαν κατά ριπάς πυροβολισμοί από την οδό Χρονάκη, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία Λιονταριών, ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το creteplus.gr, από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και τρύπες σε τοίχους.

Από 9άρι πυροβόλο

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν και κατάσχεσαν πέντε κάλυκες από 9άρι πυροβόλο όπλο, ενώ ζητούσαν και από τους κατοίκους να τους δώσουν πληροφορίες για το εάν είδαν το δράστη, προκειμένου να τον περιγράψουν.

Ωστόσο, κανείς από όσους αντιλήφθηκαν το περιστατικό δεν είδε το άτομο που πυροβόλησε, άκουσαν μονάχα το θόρυβο που προκλήθηκε από τη χρήση του πιστολιού.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στην περιοχή και οι κάτοικοι ζητούν την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φαρ Ουέστ: Πυροβολισμοί στο κέντρο του Ηρακλείου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats