Γερμανία: Μουσουλμανικές Επιθέσεις πιθήκων Aνθρωποειδών  εχουν αυξηθεί σε χιλιάδες  σε Γερμανίδες !!!
Γερμανία: Μουσουλμανικές Επιθέσεις πιθήκων Aνθρωποειδών  εχουν αυξηθεί σε χιλιάδες  σε Γερμανίδες !!!

Οι σ@ξουαλικες επιθέσεις από τους εισβολείς του soros κατά των Γερμανίδων εχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο με την έλευση του καλοκαιριού,τι να κανουν; να ντυθούν οπως το χειμώνα;

"Αν οι δράστες αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο για τις γυναίκες με ρούχα του χειμώνα, τι θα συμβεί όταν θα βλέπουν κοντές φούστες και φανελάκια;» είχε πει ένας ερευνητής.

Σε μια συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Junge Freiheit, ένας υπεύθυνος πίσω από μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, για επιθέσεις εισβολέων στη Γερμανία, είπε ότι γίνονται «χιλιάδες» επιθέσεις που τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης σκόπιμα δεν αναφέρουν.

"Ο αριθμός περιπτώσεων έχει φτάσει σε χιλιάδες: σ@ξουαλική κακοποίηση, ληστείες, σωματικές βλάβες. Οι δράστες: όλοι αλλοδαποί, μουσουλμάνοι, συμπεριλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο.Η Γερμανική αστυνομία χρησιμοποιεί τον όρο «νότιος» για να καλύψει πολλές επιθέσεις,χωρίς να καταλάβει κανεις οτι έγιναν απο λαθρο, αλλα ο όρος «νότιος» δεν αναφέρεται σε νότιους Ευρωπαίους, αλλά για «Τούρκους, Άραβες, Βορειο-αφρικανους, και πάσης φύσεως λαθρομετανάστη ή Αλβανούς."

Χάρτης με τις χιλιαδες επιθέσεις βιασμών !! https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs

Βεβαία ολα αυτά μόνο τυχαια δεν ειναι! Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια...5 εκατομμύρια Γερμανίδες βιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Βερολίνου το 1945, με εντολές εβραιων, από σοβιετικούς στρατιώτες μαζί με Εβραίους!που τίποτα δεν κανουν τυχαια! ψηλά γράμματα για τουρκοσπορους ουγκα ουγκα νεοέλληνες, και αφρικανοσπορους(όσοι εχουν e1b1, προέρχεται από την Ανατολική Αφρική, είναι 27% στην Ελλάδα ) που το 1940 πολεμούσαν Έλληνες ναζι απογόνους απο τους Δωριείς, γνησιους Έλληνες που ειχαν μεινει έξω απο το Βυζάντιο και την τουρκοκρατία για 400 χρονιά .

Ξευτιλισμένοι Μογγολοι αριστεροκομμουνιστες ,μαζί με αμόρφωτους χωριάτες του μεσαίωνα και του σκοταδισμού,προδότες της Ελλάδας και υπέρ των αγγλομασονων! .Λένε και υποτιμητικά γερμανοτσολιαδες τους γνησιους Έλληνες τότε,τον στρατό της Ελλάδας!!!ποιοι; οι isis της εποχής, οι λεπροί των εβραιων κομμουνιστές!μαζί με τους Βούλγαρους!που εκαναν και το παιδομάζωμα εκτός τις χιλιαδες σφαγές! για να γεμίσει σημερα η χωρα αριστερούς! και ηλίθιους με δείκτη νοημοσύνης κάτω απο 100..... Ρε ηλίθιοι δεν έχει προσέξει κανεις οτι οι Κέλτες (προγονοί των Γερμανών ) οι Δωριείς, πόντιοι,οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, Vikings ~ (οι υπερβόρειοι Έλληνες του ϟϟ Δια!) ειναι ενα και το αυτο; οπως παρόμοια μουσική; και ηταν όλοι ξανθοί, κάποτε οπως και οι Σπαρτιάτες? αλλα ποιοι να το προσέξουν; οι δηθεν Έλληνες; μερικές φάτσες γνησίων Έλλην μεγάλο κεφάλι, καθώς και όσοι εχουν ξανθό χαρακτηριστικό, θα κάνουμε ειδικό άρθρο γιαυτό.

Γερμανία: Μουσουλμανικές Επιθέσεις πιθήκων Aνθρωποειδών  εχουν αυξηθεί σε χιλιάδες  σε Γερμανίδες !!!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(και αυτά περί καθαρού DNA άλλου! η κομμουνιστές μαλιστα δεν κανουν βλέπε εδω πως αποκρύπτουν την αλήθεια: Παράνομη λήψη DNA από τον Γρ. Τσιρώνη(εβραϊκό κομμουνιστικο σίχαμα) καταγγέλλουν 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επίσης κομμουνιστές!.τι δεν κατάλαβες?) εγω είμαι οπως οι: Γερμανοί ναζι η οι Σπαρτιάτες η οι αρχαίοι Έλληνες!τυχαίο; καθόλου...αλλιώς θα ήμουν αριστερό βλήμα η πρόβατο οπως αυτά με e1b1!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications