Σε επιφυλακή η Ρωσία για πανδημία που «προέρχεται» από αρχαίο ιό στην Σιβηρία! Ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Σε επιφυλακή η Ρωσία για πανδημία που «προέρχεται» από αρχαίο ιό στην Σιβηρία! Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας έλαβε εντολή από τον Πρόεδρο Πούτιν χθες το πρωί, να ενεργοποιηθεί η στρατιωτική υπηρεσία ( Ατομικού ραδιολοβιολογικού χημικού και πυρηνικού πολέμου ΑΡΒΧΠ), αναφέρει δημοσίευμα.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο αριθμός των νεκρών ανθρώπων και ζώων σε ολόκληρη την Ομοσπονδία έχει αυξηθεί κατακόρυφα.Για τους θανάτους αυτούς υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν προκληθεί από μια «ασθένεια» που προκαλείται από ιό ή βακτήριο που ανακαλύφθηκε σε ορυχείο διαμαντιών στην Σιβηρία, και εκτιμάται ότι είναι 70 εκατομμύρια ετών .

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, τα άκρως ανησυχητικά αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά το Μάιο (2016) από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κτηνιατρικής και φυτοϋγειονομικής επιτήρησης (Rosselkhoznadzor), στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας .

Σε επιφυλακή η Ρωσία για πανδημία που «προέρχεται» από αρχαίο ιό στην Σιβηρία! Ή συμβαίνει κάτι άλλο; - Εικόνα0 Αυτά μιλούσαν για ένα «άγνωστο / μυστηριώδη» πλάσμα στην αδαμαντοφόρα άμμο [ με ημερομηνία από την Μεσοζωική εποχή 252-66 εκατομμύρια χρόνια πριν] σε ένα ορυχείο διαμαντιών στο Udachny στη Δημοκρατία Σαχά στην (Σιβηρία), το οποίο είχε μια «σοβαρή ανωμαλία» λόγω κάποιου θανατηφόρου ιού».

Αμέσως μετά το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας ενημερώθηκε για τα τρομερά ευρήματα της ειδικής υπηρεσίας (Rosselkhoznadzor), και ο Πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την ενδελεχή διερεύνηση όλων όσων αφορούν το συγκεκριμένο εύρημα και ιό.

Μέσα σε μια εβδομάδα από την ανακάλυψη αυτού του μυστηριώδους πλάσματος που ανακαλύφθηκε τον Μάιο σημειώνει η έκθεση , πολλές εκατοντάδες εργάτες άρχισαν να λαμβάνουν «αναγκαστικές» διακοπές τουλάχιστον 40 ημέρες σε όλα τα ορυχεία της Σιβηρίας και συγκεκριμένα στις περιοχές (oblasts) του Κουρσκ, Βορονέζ, Πένζο, και Ταμπώφ .

Μερικοί από αυτούς τους ανθρακωρύχους εκτιμούν οι ειδικοί της Rosselkhoznadzor ότι ήταν ήδη «μολυσμένοι διότι ήρθαν σε επαφή με αυτήν την «αρχαία ασθένεια».Οι ειδικοί του ρωσικού υπουργείου στην παρούσα έκθεση λένε, ότι μετά την επιστροφή των εργατών στα σπίτια τους, παρατηρήθηκε μια άμεση και μαζική μόλυνση χοίρων και έως την 10η Αυγούστου είχαν θανατωθεί τουλάχιστον 17.000 από αυτούς.

Η εξάπλωση αυτής της «αρχαίας νόσου» έχει γίνει τόσο σημαντική ώστε το υπουργείο άμυνας διέταξε εκατοντάδες στρατιώτες της υπηρεσίας (ΑΡΒΧΠ) να μεταβούν στην περιοχή για την προστασία τόσο των πολιτών, όσο και των κατοικίδιων ζώων αλλά και των άγριων ζώων από τυχόν εξάπλωσή της.

Δυστυχώς στην σιβηριανή Τούνδρα συνεχώς ανευρίσκονται πτώματα χιλιάδων νεκρών ταράνδων από αυτήν την «αρχαία ασθένεια», αναφέρει η έκθεση, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που νόσησαν και πέθαναν εκτιμάται σήμερα σε περίπου 37 άτομα .Τα αίτια αυτής της «εκδήλωσης μαζικού θανάτου» σύμφωνα με τους ειδικούς, οφείλονται είτε στον ιό της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, είτε σε βακτήριο άνθρακα.

Ενδεχομένως όμως και ας μην ανακοινώνεται, να υπάρχει επίθεση βιολογικού πολέμου στην Ρωσία, άγνωστο επίσημα από ποιόν. Γάλλοι ερευνητές, συμμετέχουν επίσης στις έρευνες σε αποστολή τους σε μια ειδική περιοχή στην παγωμένη τούνδρα της βόρειας Ρωσίας , που είχε εγκιβωτισμένο σε πάγο για πάνω από 30.000 χρόνια, έναν «άκρως επικίνδυνο ιό» που ήρθε στην ζωή στο εργαστήριο μετά την απόψυξη.

Από τους μεγαλύτερους φόβους των επιστημόνων είναι η επανάκαμψη οποιασδήποτε «αρχαίας ασθένειας», πόσο μάλλον της συγκεκριμένης, στην οποία δόθηκε το όνομα Marseillevirus.Το φετινό καλοκαίρι στην Σιβηρία, το μόνιμο στρώμα του πάγου είναι μεγαλύτερο τρεις φορές από το συνηθισμένο, καταλήγει η έκθεση.Ο ιός θα μπορούσε να προκαλέσει ενδεχομένως μια α΄νευ προηγουμένου πανδημία σε μια κλίμακα που δεν έχουμε δει από την εποχή του « Μαύρου θανάτου» που σκότωσε πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους το 14ο αιώνα στην Ευρώπη, τονίζουν οι ειδικοί.

pentapostagma

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications