13 Αυγ 2016

Επί ποδός πολέμου στην Κριμαία - Η Μόσχα στέλνει S-400 - Κρίσιμες ώρες

Επί ποδός πολέμου στην Κριμαία - Η Μόσχα στέλνει S-400 - Κρίσιμες ώρες

Κατακόρυφα ανεβαίνει το πολεμικό θερμόμετρο στην Κριμαία καθώς μετά τις κινήσεις ουκρανικών στρατευμάτων στη μεθόριο με την προσαρτημένη από τη Ρωσία χερσόνησο, η Μόσχα στέλνει στη διακεκαυμένη ζώνη το προηγμένο αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S400. Η απόφαση θεωρείται απάντηση των Ρώσων στις κινήσεις Ουκρανών σαμποτέρ – όπως υποστηρίζει το Κρεμλίνο – στη μεθόριο Ουκρανίας – Κριμαίας. Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποσχεθεί ότι η χώρα του θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα και κάλεσε ΗΠΑ και ΕΕ να... συνετίσουν το Κίεβο.

Νωρίτερα χθες ο Ουκρανός Πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο, έθεσε σε ύψιστη ετοιμότητα τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στρατού σε επεισόδια στα σύνορα.

Σε μια νέα επίδειξη δύναμης οι Ρώσοι βγάζουν εκ νέου τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας στα ανοιχτά για ασκήσεις δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Ήδη, σύμφωνα με το Reuters, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τους επιτελείς όλων των σωμάτων των ενόπλων δυνάμεων αλλά και τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών σε μια σύσκεψη κατά την οποία αναλύθηκαν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Οι δύο πλευρές είναι πλέον με το δάχτυλο στη σκανδάλη καθώς το Κίεβο πραγματοποιεί στην περιοχή προγραμματισμένα γυμνάσια και ο Ποροσένκο ζήτησε ετοιμότητα μάχης από τον στρατό του.

Οι ΗΠΑ ζητούν σχεδόν επιτακτικά και από τις δύο πλευρές να κατεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Εκεί ο πρέσβης της Ουκρανίας, κατηγόρησε τη Ρωσία πως έχει συγκεντρώσει κοντά στα σύνορα με την Κριμαία 40.000 στρατιώτες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επί ποδός πολέμου στην Κριμαία - Η Μόσχα στέλνει S-400 - Κρίσιμες ώρες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats