29 Αυγ 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… – ΦΗΜΗ Ή ΓΕΓΟΝΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… – ΦΗΜΗ Ή ΓΕΓΟΝΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθαίνουν οι ενημερωτικές φωνές που υποστηρίζουν πως πλησιάζουμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Με την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Sputnik, κάνουν λόγο για πρόβα τρίτου παγκοσμίου πολέμου στην μεσανατολική χώρα.

Στην Ρωσία, όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο μας, προετοιμάζονται εδώ και καιρό για μεγάλο πόλεμο. Την ίδια ώρα, σημαντικές χώρες του ΝΑΤΟ ετοιμάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Η Γερμανία, ως γνωστόν, ανακοίνωσε σχέδιο γενικής επιστράτευσης, προτρέποντας τους πολίτες να συγκεντρώσουν εφόδια επιβίωσης, όπως νερό και τροφές, για παν ενδεχόμενο.

Στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση έχει ήδη προειδοποιήσει την κοινή γνώμη. Τον Μάιο, ο πρόεδρος Ομπάμα είχε δηλώσει: «Είναι ευθύνη των πολιτών να είναι προετοιμασμένοι για μία καταστροφή. Αυτό σημαίνει να έχουν λάβει προληπτικά μέτρα όπως σχέδιο εκκένωσης και πλήρως εξοπλισμένο κιτ πρώτων βοηθειών. Αν οι Αρχές σας ζητήσουν να εγκαταλείψετε το σπίτι σας, κάντε το, μην διστάσετε».

Στην Ευρώπη, μεταδίδεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπάρχει ανησυχία πως οι κυβερνήσεις δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους πολίτες σε περίπτωση έκτακτής καταστροφής. Στην Βρετανία, η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει ένα μικρό εγχειρίδιο «Προετοιμασίας για Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης».

Στην Γαλλία και άλλες χώρες έχει βγει ήδη ο στρατός στους δρόμους λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων, με τους πολίτες να συνηθίζουν σε ρυθμούς εκτάκτων συνθηκών. Στην Λατινική Αμερική και ειδικά στην Βενεζουέλα επικρατεί πανικός. Στην Ασία μυρίζει μπαρούτι μεταξύ Κίνας-Ιαπωνίας, Β.Κορέας-Ν. Κορέας, με Ρωσία και ΗΠΑ να παρεμβαίνουν. Γενικά σε όλον τον κόσμο παρατηρείται αναβρασμός, τον οποίο ακολουθεί συνήθως εκτόνωση.

Μόνο στην Ελλάδα είμαστε στον κόσμο μας και περιμένουμε από τους πολιτικούς να μας σώσουν… Η ιστοσελίδα «daisyluther.com» προτείνει ωστόσο στους πολίτες ανά τον κόσμο να μην περιμένουν βοήθεια από τις κυβερνήσεις τους, αλλά να είναι προετοιμασμένοι οι ίδιοι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… – ΦΗΜΗ Ή ΓΕΓΟΝΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats