19 Αυγ 2016

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με περίσσιο θράσος η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στην εκπομπή ON LINE με τη Μαρία Αναστασοπούλου, δήλωσε ότι το προσφυγικό ωφέλησε τη Λέσβο, αφού οι οργανώσεις που βρίσκονται στο νησί – ΜΚΟ, εθελοντές κλπ – αφήνουν αρκετά χρήματα.

Προφανώς η κ. Κουντουρά αγνοεί, ή κάνει πως δεν γνωρίζει, ότι η πτώση του τουρισμού στη Λέσβο είναι τέτοια, που όμοιά της δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλο Ελληνικό τουριστικό προορισμό.

Ο Γιάννης Συνάνης μιλώντας νωρίτερα στην ίδια εκπομπή, ανέφερε τα ποσοστά πτώσης του τουρισμού στη Λέσβο – πάνω από 67% ο ξένος τουρισμός, γύρω στο 30% μειωμένες οι αφίξεις των Τούρκων, γύρω στο 20% κάτω ο εγχώριος τουρισμός – για τα οποία η κ. Κουντουρά δήλωνε ότι δεν γνωρίζει αν ισχύουν αυτά τα νούμερα – όφειλε να τα γνωρίζει – τα οποία αποτελούν την ταφόπλακα, όλων σχεδόν των τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού.

Η κ. Κουντουρά επανέλαβε – εμμέσως πλην σαφώς – ότι η οικονομία στη Λέσβο είναι καλή, εξαιτίας των οργανώσεων που βρίσκονται στο νησί και αφήνουν χρήματα.

Όσο για την αναφορά του Γιάννη Συνάνη, ότι δεν πάτησε το πόδι της στα πληγωμένα από το προσφυγικό πρόβλημα νησιά, αρκέστηκε να πει ότι έστειλε blogers κλπ, για να ενισχύσουν την τουριστική προβολή των νησιών του Βορειοαναταλικού Αιγαίου.

lesvosnews
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats