21 Δεκ 2017

Κυκλοφόρησαν έγγραφα του FBI,με λεπτομέρειες για διαστημόπλοια μιας φυλής εξωγήινων και για πλανήτες!

Κυκλοφόρησαν έγγραφα του FBI,με λεπτομέρειες για διαστημόπλοια εξωγήινους και πλανήτες!

Τα σκάφη τους, έχουν ένα είδος ακτινοβολίας η ενέργειας που αποσυνδέει την ύλη απο το ορατό φάσμα ,και εισέρχεται εκ νέου στο αιθερικό πεδίο κατά βούληση, και φαίνεται απλά να εξαφανίζονται απο τα μάτια κάποιου χωρίς κανένα ίχνος.

Πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν σιγά-σιγά την ιδέα οτι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, εχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν αν είμαστε ή δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Στην πραγματικότητα, η κίνηση γνωστοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αρχίσει σήμερα με μια σειρά από στρατιωτικούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους, και αστροναύτες, να μιλάμε για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και ξένα διαστημόπλοια.

Μεταξύ των κυβερνήσεις του κόσμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες εχουν κάνει πολλές αναφορες στο θέμα. Η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα αποκαλύψει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τους εξωγήινους και των φαινομένων UFO.Ο Jon Podesta, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και επικεφαλής του προσωπικού του Κλίντον, έγραψε πριν από λίγο καιρό ότι μία από τις μεγαλύτερη αποτυχία του το 2014, ήταν που δεν κατάφερε να:«εξασφαλίσει την απελευθέρωση των αρχείων UFO» και ότι «ο χρόνος για να τραβήξει την κουρτίνα για το θέμα αυτό έχει ήδη καθυστερήσει πολύ.

Έχουμε δηλώσεις από τις πιο αξιόπιστες πηγές,απο εκείνους που είναι σε θέση γνωρίζουν, το φαινόμενο των UFO, η φύση των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, όμως, παρά τις σοβαρές προσπάθειες για την αποκάλυψη, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το φαινόμενο των εξωγήινων / UFO. Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι ο λόγος ότι η αποκάλυψη δεν έχει συμβεί ακόμη, ειναι γιατι δεν είναι στο χέρι της καθε κυβέρνησης.! Άλλα στην διεθνής ελιτ!και ξέρετε ποια ειναι αυτη!

Πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αποχαρακτηριστεί μια σειρά εγγράφων που σχετίζονται με τα UFO, που δείχνουν οτι φαινόμενο των UFO υπάρχει για χρόνια. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι κυβερνήσεις που έχουν κυκλοφορήσει τις διαβαθμισμένες πληροφορίες,οι υπηρεσίες όπως το FBI, η NSA και η CIA αποχαρακτήρισαν επίσης μερικά από τα μυστικά, αρχεία UFO και εξωγήινης ζωής στο σύμπαν.

Μεταξύ των αποχαρακτηρισμένων διαβαθμισμένων εγγράφων από οργανισμός των ΗΠΑ ,αναφέρονται συγκεκριμένα για εξωγήινα όντα που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο απευθυνόταν σε "ορισμένους επιστήμονες" για να "αεροναυτικές αρχές και τις στρατιωτικές επιχείρησες" οπως αναφέρουν .Το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο είναι μια επιστολή απο τον Διευθυντή του FBI στην Ουάσιγκτον, από το γραφείο του στο Σαν Φρανσίσκο, και περιεχέι λεπτομέρειες για UFO και εξωγήινους.

λεπτομέρειες για UFO και εξωγήινους

Το έγγραφο στις(σελίδες 21 και 22) περιγράφει τα ακόλουθα για ενα συγκεκριμένο είδος εξωγήινων:Μέρος των δίσκων μεταφέρει πληρώματα, άλλα είναι υπό τηλεχειρισμό.
Η αποστολή τους είναι ειρηνική,οι επισκέπτες εξετάσουν το ενδεχόμενο διακανονισμού σε αυτόν τον πλανήτη. Oι επισκέπτες είναι σαν τους ανθρώπους, άλλοι πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος.
Δεν είναι άνθρωποι της γης, αλλά προέρχονται από το δικό τους κόσμο. Οι δίσκοι έχουν κάποιο είδος ενεργειακής ακτινοβολίας.
Δεν προέρχονται από «πλανήτη», όπως χρησιμοποιείται αυτη η λέξη, αλλά απο ένα διαπεραστικό αιθερικό πλανήτη με τον δική μας(?) και δεν είναι αισθητός σε εμάς.
Τα σώματα των επισκεπτών, αλλά και στο σκάφος γίνεται υλοποίηση αυτόματα κατά την είσοδό τους στην συχνότητα δόνησης της πυκνής ύλης μας. Μπορούν εκ νέου να περάσουν στο αιθερικό πεδίο κατά βούληση, και έτσι απλά εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος.
Η περιοχή που έρχονται στο κόσμο μας δεν είναι στο αστρικό επίπεδο, αλλά αντιστοιχεί στον όρο Λάκας ή Talas. Οι αποκρυφιστές θα κατανοήσουν αυτούς τους όρους, δεν ειναι ολα για όλους ειδικά στις ****** φυλές!για όσους μπορουν να καταλάβουν!τα εχουμε πει σε αλλα άρθρα μας....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Κυκλοφόρησαν έγγραφα του FBI,με λεπτομέρειες για διαστημόπλοια μιας φυλής εξωγήινων και για πλανήτες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: