Διχασμένοι οι UFOλόγοι με «στόλο» ιπτάμενων δίσκων στο Μεξικό
Διχασμένοι οι UFOλόγοι με «στόλο» ιπτάμενων δίσκων στο Μεξικό

Ένα σμήνος από ιπτάμενους δίσκους (UFO) ισχυρίζεται ότι είδε να πετάνε πάνω από την πόλη Tequisquiapan, του Μεξικό, ο κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Σι Γουόρινγκ.

Τους εντόπισε στη βιντεοσκόπηση που έκανε μια κάμερα live stream στην κεντρική πλατεία της πόλης την Τετάρτη.Ο Γουόρινγκ ισχυρίζεται ότι τα UFO έκαναν ένα πέρασμα 38 λεπτών πάνω από την πόλη.

«Έχουμε ακούσει σχετικά με ένα στόλο UFO να περνάει συχνά πάνω από πόλεις στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται ότι αυτό δεν έπαψε ποτέ», είπε και συνέχισε.«Εδώ βλέπω ένα στόλο από μαύρα UFO να περνάνε μπροστά από μια εκκλησία και συνεχίζουν να ίπτανται αργά καθώς απομακρύνονται».

«Συνέβη νωρίς το πρωί και για αυτό λίγοι άνθρωποι πρέπει να το πρόσεξαν», συνέχισε.«Τα αντικείμενα είναι στρογγυλά, μαύρα και αργά. Δεν έχουν καθόλου φτερά και ο τρόπος που κινούνται αποκλείει να είναι πουλιά».Ωστόσο, ο Σκοτ Μπράντο, ερευνητής UFO, έχει άλλη άποψη(τα γνωστά τσιράκια του συστήματος!). Υποστηρίζει ότι είναι πουλιά σαν κι αυτά που υπάρχουν σε όλες τις πλατείες του κόσμου!!!!(δειτε ενα παλιότερο βίντεο απο θέαση UFO στην ίδια περιοχή!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications