4 Αυγ 2016

Κρυστάλλινα Κρανία από Όλον τον Πλανήτη (video)

Κρυστάλλινα Κρανία από Όλον τον Πλανήτη (video)

Τα Κρυστάλλινα κρανία δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο ή τρομερά μυστηριώδη. Χιλιάδες παράγονται κάθε χρόνο στη Βραζιλία, την Κίνα και τη Γερμανία.

Αλλά ορισμένα από αυτά τα μακάβρια αντικείμενα έχουν πυροδοτήσει έντονο ενδιαφέρον και διαμάχη μεταξύ αρχαιολόγων, επιστημόνων, πνευματιστών, και αξιωματούχων για περισσότερο από έναν αιώνα.

Υπάρχουν ίσως μια δωδεκάδα από αυτά τα σπάνια κρανία κρυστάλλου σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Μερικά είναι πεντακάθαρα, από έγχρωμο χαλαζία, μερικά είναι σε ανθρώπινο μέγεθος και με πολύ μικρές λεπτομέρειες, ενώ άλλα είναι μικρότερα και λιγότερο εκλεπτυσμένα. Όλα είναι πιστεύεται ότι προέρχονται από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική.

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα κρανία ήταν σκαλισμένα χιλιάδες ή ακόμη και δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, από έναν αρχαίο πολιτισμό μεσοαμερικανικών. Άλλοι νομίζουν ότι μπορεί να είναι λείψανα από το θρυλικό νησί της Ατλαντίδας ή απόδειξη ότι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τους Αζτέκους κάποια στιγμή πριν από την ισπανική κατάκτηση.

Αρκετά κρυστάλλινα κρανία εξετάστηκαν και αναλύθηκαν πρόσφατα με ηλεκτρονικά μικροσκοπία από το Βρετανικό Μουσείο και το Ίδρυμα Smithsonian τα οποία αποκάλυψαν ότι κάποια σημεία από αυτά τα κρανία, μπορούν να γίνουν μόνο από σύγχρονο εξοπλισμό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κρυστάλλινα Κρανία από Όλον τον Πλανήτη (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats