Εμφανίσεις ΑΤΙΑ στους ελληνικούς ουρανούς (Ηράκλειο, Σίφνος, Θεσσαλονίκη)
Εμφανίσεις ΑΤΙΑ στους ελληνικούς ουρανούς (Ηράκλειο, Σίφνος, Θεσσαλονίκη)

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες σε καταγραφές Άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στους ουρανούς της Ελλάδας, και όπως δείχνουν όλα το καλοκαίρι αναμένετε αρκετά θερμό.

Στις 29/6/2016 στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μεσαμπελιών, φωτογραφήθηκε ένα αντικείμενο να ίπταται στον νυχτερινό ουρανό. Το ζουμ δείχνει ένα πραγματικά εντυπωσιακό δισκοειδές αντικείμενο, και σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων κάτι ανάλογο είχαν δει και τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και τη Ρογδιά.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την ομάδα μας σε επαφή που ήρθαμε με αντιπροσώπους μας που διαμένουν μόνιμα στο Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site, neakriti.gr από το παρακάτω σύνδεσμο Απρόσμενος επισκέπτης ήρθε στην Κρήτη; Στις 7/7/16 στο όμορφο νησί της Σίφνου, φωτογραφήθηκαν δύο φωτεινά αντικείμενα τα οποία αν και αρχικώς θα μπορούσαν να αποδοθούν σε οφθαλμαπάτη, η περιγραφή του μάρτυρα σχετικά με την συμπεριφορά τους μάλλον καταρρίπτει αυτήν την περίπτωση.

Η αρχική σκέψη ήταν ότι πρόκειται για σύννεφα τα οποία υπό συγκεκριμένη γωνία με τον ήλιο, αντανακλούσαν το φως και παρουσίαζαν αυτή την εικόνα. Ο μάρτυρας όμως αναφέρει ότι ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος, αλλά και ότι τα «σύννεφα» εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν πάλι τουλάχιστον τρεις φορές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site, e-koutsobola.gr, που δημοσίευσε και την φωτογραφία από τον παρακάτω σύνδεσμο Έχετε δει αναλάμποντα «συννεφάκια»; Και όμως είναι στον γαλανό ουρανό της Σίφνου

Μια αναφορά με αρκετό ενδιαφέρον δημοσιεύθηκε στην σελίδα της ομάδας της Ερ.Ε.Ν.Ζω στο Facebook από κ. Στέργιο Κ. από την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αναφορά του: «Στις 23:01 στις 06/07/2016 πάνω απ’τον Θερμαϊκό και προς την πλευρά του Ολύμπου ένα φωτεινό έντονο κόκκινο σχήμα, περίπου στα 5000 πόδια πλησίασε προς την πόλη, και στη συνέχεια κινήθηκε κάθετα προς τα πάνω, έμεινε για λίγη ώρα σταθερό, ενώ έκανε και δυο οριζόντιες μετατοπίσεις…στη συνέχεια χαμήλωσε και με μια ευθεία γραμμή χάθηκε προς τον Όλυμπο…Το φαινόμενο κράτησε περίπου 5 λεπτά…ενώ αυτόπτες μάρτυρες είναι όλοι οι πελάτες του μαγαζιού «Ερωτικός» στην Κρήνη που τραβούσαν με τα κινητά…»

erenzw

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications