Η ιστορία του UFO σε μορφή πούρου  βίντεο
Η ιστορία του UFO σε μορφή πούρου  βίντεο

Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με τις εμφανίσεις UFO σε σχήμα πιάτου ή σε τριγωνικό σχήμα, αλλά υπάρχουν επίσης και άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εντοπίζονται σε κυλινδρικό σχήμα πούρου. Τι θα μπορούσε να είναι;

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα εν λόγω αντικείμενα συχνά περιγράφονται από τους πιλότους, ως αντικείμενα που δεν έχουν συνήθως φτερά, και να εμφανίζονται σε μεγάλο υψόμετρο. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί κοντά στην επιφάνεια της γης, και στη συνέχεια, ξαφνικά εξαφανίζονται. Υπολογίζονται σε αρκετές εκατοντάδες μέτρα μήκος και σε ορισμένες περιπτώσεις περιέχουν μικρότερα αεροσκάφη και σφαίρες.

Ήδη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, απόρρητα έγγραφα που βρέθηκαν από τους πρωτοπόρους Ναζί, ανέφεραν αντικείμενα αντιβαρύτητας σε σχήμα πούρου, και επιστήμονες εργάστηκαν βάση των εγγράφων αυτών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ανήκουν σε ένα υπόγειο κόσμο και άλλοι ότι είναι υπερδιάστατα όντα σε μυστικές εργασίες.

Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες εμφανίσεις UFO με καταγραφή σε βίντεο σχήματος πούρου που έγιναν τον Οκτώβριο του 2012.:

UFO σε σχήμα Πούρου το 2016.Πούρου αντικείμενα είναι σπάνιες οι επισκέπτες στην ατμόσφαιρά μας. Σύνολο επί τοις εκατό των αντικειμένων πούρου που παρατηρήθηκε σε περίπου 14% του συνολικού ποσού όλων των μορφών των ΑΤΙΑ (στις ΗΠΑ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 8%). Πούρου τα UFO μπορεί να είναι έως 2 μήκους χλμ (περίπου 20 χλμ) για να φτάσει ταχύτητες πάνω από 10 χιλιάδες.

Χιλιόμετρα ανά ώρα, για να παράγει ανιχνευτές και ακτίνες κολύμπι κάτω από το νερό, να πετάξει στο φεγγάρι και απαγωγή. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επαφή με αντικείμενα sigarooobraznymi τελείωσε με καταστροφικά αποτελέσματα (ακτινοβολία, η καταστροφή της ψυχής, αυτοκτονίες).

Η πρώτη αναφορά του πούρου UFOs είναι πίσω στο V αιώνα. π.Χ. Έτσι, ο Έλληνας φιλόσοφος Αναξαγόρας παρατηρήθηκε τον ουρανό με ένα μεγάλο μέγεθος του αντικειμένου "log" που κρεμόταν ακίνητος για λίγες μέρες και εκπέμπει μια ασυνήθιστη λάμψη. Ο Πλούταρχος στο «Ελληνική Ιστορία» του, έγραψε ότι σε 102 π.Χ. στον ουρανό πάνω από ιταλικές πόλεις και Ameri Turdent ήταν τεράστια βελάκια. Πούρου αντικείμενα παρατηρήθηκαν σε 783 μ.Χ. πάνω από Telkaunom (Αγγλία) και δύο φορές σε 848 g πάνω από τη Γαλλία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications