UFO ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
UFO ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Οι περισσότεροι oυφολόγοι έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους την άποψη τα UFO να προέρχονται από υπόγειες βάσεις εξωγήινων ή ενδογήινων.

Ο ίδιος ο Ρέι Πάλμερ είχε υποστηρίξει σθεναρά στο περιοδικό του FATE την ενδογήινη προέλευσή τους από το εσωτερικό της κούφιας γης.

Ο Βίρτζιλ Τ. Γκόντγουιν στο βιβλίο του Ο Εκκεντρικός Shaver μιλάει για τις επαφές του με μια υπόγεια φυλή, την εμπειρία του με UFO κ.λ.π. Ο συγγραφέας, γύφτικης κουλτούρας, ισχυρίζεται ότι είχε επαφές με UFO από τότε που ήταν παιδί και υποτίθεται ότι έχει πάρει 1000 φωτογραφίες του διαστημοπλοίου τους και έχει ισχυρισθεί σε τωκ-σόου ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιδιοκτήτες του. Αυτοί υποτίθεται ότι έχουν ύψος 2,4 περίπου μέτρα και ζουν μέσα σε στοές και υπόγειες πόλεις κάτω από τη Κομητεία Λίνκολν στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ισχυρίζονται ότι είναι τεχνολογικά προηγμένοι και προειδοποιούν για την ικανότητά τους να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της Βορείου Αμερικής στη περίπτωση εισβολής σε αυτήν μιας ξένης δύναμης. Υποτίθεται ότι έχουν δεσμούς με τους αρχαίους πολιτισμούς των Ινδιάνων της Αμερικής και ξέρουν Αγγλικά, αν και η διάλεκτός τους είναι αυτή των Ινδιάνων της Αμερικής.

Ο ερευνητής Ταλ ΛεΒέσκ, σε ένα άρθρο του στο περιοδικό The Hollow Hassle με τίτλο Αξιωματικοί της Ουάσιγκτον Υποπτεύονται την Ύπαρξη μιας Υπόγειας Βάσης UFO περιέγραψε μια υποπτευόμενη βάση UFO που μερικοί πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από το καταυλισμό των Ινδιάνων Γιακίμα νοτιανατολικά της Τακόμα στην Ουάσιγκτον (The Hollow Hassle, Vol.2., No. 2).

Υπάρχουν πολλές τεκμηριωμένες περιπτώσεις απαγωγών ανθρώπων από «εξωγήινους» ή «ενδογήινους», οι οποίοι τους έχουν μεταφέρει παρά τη θέλησή τους σε διάφορες περιοχές στο εσωτερικό του πλανήτη μας. Ένα τέτοιο άτομο ήταν η Kaye Kizziar, η οποία απήχθη από το σπίτι της και μεταφέρθηκε μέσα σε «τεράστιες σπηλιές κάτω από το Φις Κρηκ στα Όρη Σουπερστίσιον της Αριζόνα. Ένα άλλο άτομο που απήχθη και μεταφέρθηκε με UFO στο εσωτερικό της γης ήταν η Καθαρίνα Γουίλσον. Οι εμπειρίες της θεωρούνται από τις πιο τεκμηριωμένες περιπτώσεις απαγωγών και μπορούν να διαβαστούν στο βιβλίο της Το Εξωγήινο Πριόνι.

Στο βιβλίο του Alien Update (1995) ο Βρετανός ερευνητής των UFO Τίμοθυ Γκουντ παρουσιάζει αντίστοιχα φαινόμενα απαγωγών σε όλο το κόσμο. Σε αυτό αναφέρει (σελ.27) μια συνέντευξη του Κάρλος Μανουέλ Μενκάντο στο Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος απήχθη από τους μικρόσωμους «γκρίζους», οι οποίοι τον συνόδευσαν πάνω σε ένα «ιπτάμενο δίσκο»:

Μετά το σκάφος τινάχθηκε πάνω και νόμισα ότι θα πάμε πολύ μακριά, αλλά αντίθετα φάνηκε να στρίβουμε αριστερά και κατεβήκαμε προς τη Σιέρα Μπενμέτζα. Φοβόμουνα πως θα συντριβούμε, αλλά εμφανίστηκε μια τρύπα σε μια κοιλότητα στη πλαγιά του βουνού El Cayul και το σκάφος κατέβηκε μέσα της προχωρώντας σε μια στοά και βγαίνοντας μετά έξω σε μια μεγάλη τοποθεσία που φαινόταν να είναι σα μια μακριά, μεγάλη σπηλιά.

Ο Μπομπ Μπορίνο σε ένα άρθρο του στο περιοδικό GLOBE με τίτλο Ανακαλύφθηκαν Βάσεις UFO στην Ανταρκτική αναφέρει την άποψη μερικών επιστημόνων που πιστεύουν ότι υπάρχει μια υπόγεια βάση UFO κάτω από τη παράξενη θαλάσσια περιοχή (με πάγο) Γουέντελ της Ανταρκτικής. (Globe, 18 Ιανουαρίου 1983).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications