17 Ιουλ 2016

Τούρκοι πραξικοπηματίες πράκτορες της cia στον Εβρο: είδαμε αποκεφαλισμούς – θα μας σκότωναν

Τούρκοι πραξικοπηματίες πράκτορες της cia στον Εβρο: είδαμε αποκεφαλισμούς – θα μας σκότωναν

Λίγες ώρες πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα, οι Τούρκοι στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο απάντησαν στα ερωτήματα των ελληνικών Αρχών για το πώς εγκατέλειψαν τη Τουρκία και ποιος ήταν ο ρόλος τους στο πραξικόπημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece,(τι σύμπτωση!) πρόκειται για τα πληρώματα δυο ελικοπτέρων μεταφοράς προσωπικού με βάση την Κωνσταντινούπολη -συγκεκριμένα 3 ταγματάρχες, 3 λοχαγοί και 2 αρχιλοχίες.

Είπαν στις ελληνικές Αρχές: Οι προϊστάμενοι μας στη μονάδα είχαν ενεργό ρόλο στο πραξικόπημα και οι εντολές που μας έδωσαν χθες βράδυ ήταν να πάρουμε τα ελικόπτερα και να τα προσγειώσουμε σ’ ένα ξέφωτο έξω από την Κωνσταντινούπολη και να περιμένουμε εντολές. Αυτό κάναμε.Όμως, κατά τη διάρκεια της νύχτας φοβηθήκαμε για τη ζωή μας καθώς οι ταραχές και οι συμπλοκές ήταν πια σώμα με σώμα. Είδαμε δολοφονίες και αποκεφαλισμούς και τότε καταλάβαμε ότι αν μέναμε στη Τουρκία θα μας σκότωναν.

Στη συνέχεια, οι Τούρκοι στρατιωτικοί περιέγραψαν γιατί πήραν την απόφαση να έρθουν στην Ελλάδα.Ανοίξαμε τους χάρτες και διαπιστώσαμε ότι η πιο κοντινή και ασφαλής διαδρομή ήταν για εμάς η Ελλάδα και το πιο κοντινό αεροδρόμιο αυτό της Αλεξανδρούπολης.

Αμέσως μετά ζήτησαν αφενός να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους αφετέρου να τους παρασχεθεί δικηγόρος. Είχαν βγάλει από τις στολές τους τα διακριτικά και παρακάλεσαν να τους δοθούν ρούχα για να φορέσουν.Οι ελληνικές Αρχές έχουν την πληροφορία ότι στη γειτονική χώρα κρύβονται και άλλοι στρατιωτικοί που περιμένουν να δουν την εξέλιξη με το αίτημα ασύλου των συγκεκριμένων στρατιωτικών για να επιχειρήσουν και αυτοί, με τη σειρά τους, να μπουν στην Ελλάδα με το ίδιο αίτημα περάστε κόσμε ολα τα καθίκια μαζεμένα στην Ελλάδα!!!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τούρκοι πραξικοπηματίες πράκτορες της cia στον Εβρο: είδαμε αποκεφαλισμούς – θα μας σκότωναν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats